Laserontharing.be

Onze medewerkers

Wij stellen u graag onze medewerkers voor:


Frédéric

Oprichter van Faure Beauty bvba. Na een lange zoektocht met zijn echtgenote naar de perfecte manier om overtollige haargroei te bestrijden, hadden zij hun eerste ervaring met de LightSheer Diode lasertechnologie. Onder de indruk van de efficiëntie en doeltreffendheid van deze technologie besloot hij om samen met Claire Laserontharing.be, een paramedische organisatie, op te richten om deze verbluffende technologie op een kwalitatief hoogwaardige manier aan te bieden.

Claire

A1- Verpleegkundige en kinesitherapeut, mama van twee zonen en echtgenote van Frederic. Eerst was ik het slachtoffer, nu een overtuigde bestrijdster van ons probleem; de ongewenste haartjes.

Christine

Gelukkig getrouwde moeder met twee kinderen, ex-collega van Claire als verpleegkundige, is nu reeds sinds september 2007 actief in het definitief ontharen.

Denise

Mama van 2 zoontjes. Na een carrière als A1-verpleegkundige op intensieve zorgen, operatiekamer en een paar jaartjes loopbaanonderbreking was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb gezocht en gevonden...een boeiende job, een perfecte mix tussen de esthetische en de medische wereld.

Els

Na jarenlange ervaring als verpleegkundige op spoedopname, was ik op zoek naar een deeltijdse job, nam loopbaanonderbreking en belandde zo in het laserteam. Dit zorgde voor een perfecte combinatie werk en gezin. Eindelijk de taboesfeer rond ontharing doorbreken dankzij de doeltreffendheid van de behandelingen. Fijne sociale contacten, vertrouwen geven, vertrouwen terug krijgen.

Sabrina

Na vele jaren als thuisverpleegster gewerkt te hebben en waarin de combinatie gezin en werk moeilijk met elkaar te rijmen viel. Gezocht en gevonden: de perfecte job met afwisselend werk, toffe collega’s en toch nog tijd voor man en dochter. Zalig !

Inge

Trotse mama van twee flinke dochters... Na mijn carriere als vroedvrouw en adjunct-hoofdverpleegkundige was ik toe aan een nieuwe uitdaging... Dankzij Frederic en Claire, de zaakvoerders van Laserontharing.be kan ik het beste van mezelf geven in deze job namelijk patiënten informeren, behandelen en correct opvolgen om zo een mooi haarvrij resultaat te bekomen!

Mieke

Na 19 jaar als verpleegkundige gewerkt te hebben op verschillende heelkundige afdelingen, keek ik uit naar iets nieuws. Mijn ervaring en troeven wou ik kunnen gebruiken en verder ontplooien, maar vooral een andere wending geven aan mijn carrière binnen een fijne , stimulerende omgeving. Het medisch-esthetische vakgebied is bovendien heel interessant en vernieuwend. Laserontharing.be biedt me een boeiende afwisselende job met leuke collega's en fijne sociale contacten, waarbij ik zelfstandig kan werken. Als mama van een nieuw samengesteld gezin met een lieve man en 6 toffe kinderen heb ik nu de ideale job gevonden om werk en gezin optimaal te combineren!

Cathy

Na vele jaren te hebben gewerkt in mijn eigen zaak, die ik heb opgegeven voor mijn 3 kinderen en zelfstandig werkende echtgenoot, was ik terug op zoek naar een job. Ik miste het sociaal contact.
Bij Laserontharing.be vond ik het ideale. Perfect te combineren met ons gezin. Je hebt veel afwisseling want je werkt op verschillende locaties. En het voornaamste voor mij , je hebt veel sociaal contact met toffe en ook niet onbelangrijk, allemaal tevreden mensen.
Love my job!
Cathy

Patricia

Eveleen

Eva

Na een carrière van 11 jaar als A1 verpleegkundige in de kinderwelzijnssector koos ik voor een nieuwe uitdaging. Lasertherapie heeft mij altijd al geboeid. Wat me zeker voldoening geeft in de job is de klanten tevreden maken door ze efficiënt van de ongewenste haartjes af te helpen en daardoor als bonus extra zelfvertrouwen te geven! Het zelfstandig en variërend werk, zijn voor mij een pluspunt en laten mij toe om dit goed met mijn gezin te combineren. Groetjes, Eva

Evelien

ElsPro

Sylvie

Bieke

Alice

Deborah