Frédéric

Oprichter van Faure Beauty bvba. Na een lange zoektocht met zijn echtgenote naar de perfecte manier om overtollige haargroei te bestrijden, hadden zij hun eerste ervaring met de LightSheer Diode lasertechnologie. Onder de indruk van de efficiëntie en doeltreffendheid van deze technologie besloot hij om samen met Claire Laserontharing.be, een paramedische organisatie, op te richten om deze verbluffende technologie op een kwalitatief hoogwaardige manier aan te bieden.

Claire

A1- Verpleegkundige en kinesitherapeut, mama van twee zonen en echtgenote van Frederic. Eerst was ik het slachtoffer, nu een overtuigde bestrijdster van ons probleem; de ongewenste haartjes.

Christine

Gelukkig getrouwde moeder met twee kinderen, ex-collega van Claire als verpleegkundige, is nu reeds sinds september 2007 actief in het definitief ontharen.

Eva G

Mijn carrière als kinesitherapeut gespecialiseerd in urogynaecologie krijgt een nieuwe vorm naar de esthetische wereld. Deze verandering is tot stand gebracht dankzij Claire en Frederic. Voel je goed Voel je vrij Plezier naar tevredenheid van klanten. Leve laserontharing.

Dichtsbijzijnde instituten

© 2023 - Cosmetique Totale • BTW NL851986870B01