Frédéric

Oprichter van Faure Beauty bvba. Na een lange zoektocht met zijn echtgenote naar de perfecte manier om overtollige haargroei te bestrijden, hadden zij hun eerste ervaring met de LightSheer Diode lasertechnologie. Onder de indruk van de efficiëntie en doeltreffendheid van deze technologie besloot hij om samen met Claire Laserontharing.be, een paramedische organisatie, op te richten om deze verbluffende technologie op een kwalitatief hoogwaardige manier aan te bieden.

Claire

A1- Verpleegkundige en kinesitherapeut, mama van twee zonen en echtgenote van Frederic. Eerst was ik het slachtoffer, nu een overtuigde bestrijdster van ons probleem; de ongewenste haartjes.

Christine

Gelukkig getrouwde moeder met twee kinderen, ex-collega van Claire als verpleegkundige, is nu reeds sinds september 2007 actief in het definitief ontharen.

Denise

Mama van 2 zonen. Na een carrière als A1-verpleegkundige op intensieve zorgen, operatiekamer en een paar jaartjes loopbaanonderbreking was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb gezocht en gevonden...een boeiende job, een perfecte mix tussen de esthetische en de medische wereld.

Inge

Trotse mama van twee flinke dochters... Na mijn carriere als vroedvrouw en adjunct-hoofdverpleegkundige was ik toe aan een nieuwe uitdaging... Dankzij Frederic en Claire, de zaakvoerders van Laserontharing.be kan ik het beste van mezelf geven in deze job namelijk patiënten informeren, behandelen en correct opvolgen om zo een mooi haarvrij resultaat te bekomen!

Mieke

Na 19 jaar als verpleegkundige gewerkt te hebben op verschillende heelkundige afdelingen, keek ik uit naar iets nieuws. Mijn ervaring en troeven wou ik kunnen gebruiken en verder ontplooien, maar vooral een andere wending geven aan mijn carrière binnen een fijne , stimulerende omgeving. Het medisch-esthetische vakgebied is bovendien heel interessant en vernieuwend. Laserontharing.be biedt me een boeiende afwisselende job met leuke collega's en fijne sociale contacten, waarbij ik zelfstandig kan werken. Als mama van een nieuw samengesteld gezin met een lieve man en 6 toffe kinderen heb ik nu de ideale job gevonden om werk en gezin optimaal te combineren!

Patricia

Geboren en getogen in Brussel, waar ook mijn opleiding en mijn eerste werkervaringen als verpleegkundige heb mogen genieten. Om dan terug te keren naar mijn roots en mij in Limburg te settelen. Ook hier heb ik als verpleegkundige gewerkt in zowel de thuiszorg als in het ziekenhuis, met name de operatiezaal. Maar de combinatie met mijn gezin, met ondertussen 3 geweldige kids, werd er niet makkelijker op... Dus ik ging op zoek .... en ik vond! De ideale combinatie, dankzij Claire en Frederic heb ik nu een droomjob en ook TIJD voor mijn gezin. Gewoon Fantastisch!

Eveleen

Verschillende jaren heb ik met hart en ziel gewerkt in de gehandicaptenzorg. Maar na enige tijd wilde ik een job wat beter combineerbaar was met mijn gezin. Deze job heb ik gevonden bij Laserontharing.be. En het belangrijkste vanalles is dat ik hier een ideaal evenwicht heb van sociaal contact, mensen helpen en mijn gezin.

Eva

Na een carrière van 11 jaar als A1 verpleegkundige in de kinderwelzijnssector koos ik voor een nieuwe uitdaging. Lasertherapie heeft mij altijd al geboeid. Wat me zeker voldoening geeft in de job is de klanten tevreden maken door ze efficiënt van de ongewenste haartjes af te helpen en daardoor als bonus extra zelfvertrouwen te geven! Het zelfstandig en variërend werk, zijn voor mij een pluspunt en laten mij toe om dit goed met mijn gezin te combineren. Groetjes, Eva

Sirani

Na enkele jaren op de kinderafdeling van het UZA, ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Bij laserontharing.be heb ik een mooie combinatie tussen het zorgen voor mensen en het sociale contact gevonden, dat ik echt nodig heb in mijn job. Het fijne aan deze tak binnen de verpleging is het esthetische aspect, wat me sterk aanspreekt. Het is ook een ideale combinatie met de zorg en opvoeding van mijn dochtertje.

Evelien

Na 11 jaar als verpleegkundige gewerkt te hebben in een Zh als ook in een wzc, kwam deze nieuwe uitdaging op mijn pad. Dankzij mijn huidige collega Sabrina die me vol lof vertelde over haar job, had ik al snel een beslissing genomen. En nog geen moment had ik spijt van mijn keuze. Nu is er terug wat meer tijd voor mijn gezin, familie en vrienden die toch heel veel voor me betekenen. Kort samen gevat : een leuke, boeiende job met aangename collega's in een ontspannen sfeer. Een echte aanrader !

An-Sofie

Trotse mama en verpleegkundige. Na ervaring te hebben opgedaan op de dienst chronische ziekten en het bloedtransfusiecentrum heb ik laserontharing leren kennen. Ik was meteen enthousiast over de manier van werken en de professionele aanpak. Dit enthousiasme gebruik ik elke dag opnieuw om mensen te behandelen en ze te laten stralen. Tot snel, An-Sofie

Sylvie

Als therapeute in definitieve ontharing, heb ik de gelegenheid om te werken in het esthetische met een combinatie van zorg, welzijn en zelfbeeld... Een mooie mix esthetish-medisch. Mijn werk geeft me nu de luxe om mijn 3 kids te zien opgroeien, wat absoluut niet evident is als verpleegkundige.

Suzanne

Voorheen werkte ik als fysiotherapeute, 10 jaar lang. Om beter te kunnen zorgen voor mijn 4 kinderen koos ik een meer ‘school’-schema en werkte ik 8 jaar lang als administratieve medewerker. Na vele maanden zoeken naar een evenwicht van gezinsleven en innovatief werk dat past bij mij, vond ik mijn weg door te werken in dit zeer vriendelijk team die dezelfde visie van het werk heeft dan ik, d.w.z. openbloeien, zo ontspannen en zorgen voor de beste tevredenheid van de klant. Hoewel zelfstandig werken, is het echte pluspunt in mijn werk het regelmatig contact met mijn collega's. De tips en onze verschillende ervaringen tijdens laserontharing. Puur geluk!

Ines

Van klant naar lasertherapeute. Als vroedvrouw en mama van 3 levendige kinderen, is het voor een mama altijd zoeken naar een goed evenwicht van energie geven en ontvangen. Van vroedvrouw op verloskwartier, via ivfcentrum, het operatiekwartier en een time-out, ben ik gestart bij LASER. De verscheidenheid van mensen en zorgen met resultaat heeft me meer dan verwacht een positieve energie.

Eva G

Mijn carrière als kinesitherapeut gespecialiseerd in urogynaecologie krijgt een nieuwe vorm naar de esthetische wereld. Deze verandering is tot stand gebracht dankzij Claire en Frederic. Voel je goed Voel je vrij Plezier naar tevredenheid van klanten. Leve laserontharing.

Michele

Ik heb Kinésitherapie gestudeerd maar ging al snel na mijn studies aan de slag in de medische en esthetische wereld omdat deze me het meeste boeien. Na enkele jaren thuis te zijn gebleven voor de kinderen en ook in het buitenland te hebben gewoond, ben ik op zoek gegaan naar een job die bij mijn interesses en persoonlijkheid past. Ik wil mensen helpen en hen tevreden stellen. Ik hou ervan om resultaatgericht en nauwkeurig te werk te gaan en met laserontharing is dit exact de bedoeling. Mijn werk geeft me dus veel voldoening ???? Dankzij de goede werkregeling van dit bedrijf, heb ik nog voldoende tijd voor mijn gezin, mijn huisdieren en mijn andere passies nl. sport en gezond koken. En dat is uiteraard ook mooi meegenomen.

Rita

Ik ben Rita, verpleegkundige en heb reeds lange tijd gewerkt als operatieverpleegkundige. De binnenkant van de mens is me reeds volledig bekend. Heb ook nog op andere specialiteiten gestaan: Inzo, neonato, dialyse.... Maar daar de uitwendige mens me ook interesseert ‘leek het me de ideale moment om een carrière switch te maken. Ik geniet er zelf erg van als de klanten tevreden zijn van de ongelofelijke resultaten. En niet onbelangrijk: we werken in een aangename werksfeer met toffe collega’s en Claire en Frederic zijn top. Ze gaan ervoor en steunen ons enorm!

Elisabeth

Ik ben verpleegkundige van opleiding en werkte meer dan vijftien jaar in een ziekenhuis. Na de geboorte van mijn 2 prinsessen besloot ik een nieuwe uitdaging te zoeken, één die dichter bij mijn waarden staat: respect en welzijn. Ik vond een uitstekend team, vriendelijkheid, respect en tijd om voor de klant te zorgen. Kortom, de ideale combinatie onder toezicht van Claire en Frederic die van Laserontharing een aangename job maken. Werken bij laser ontharing is een geweldige kans en daar ben ik dankbaar voor. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Laurence

Na enkele jaartjes in het ziekenhuis gewerkt te hebben op de algemene chirurgie. Wilde ik graag wat anders. Dan kwam ik laserontharing tegen en was meteen verkocht. Je komt in contact met leuke klantjes en hebt leuke gesprekken. En door de mooie uren die laserontharing geeft kan ik genoeg tijd door brengen met mijn man en vrienden.

Catherine

Als verpleegkundige van opleiding, ben ik gestart op de dienst uro-gynaecologie in de

St.-Jozef kliniek te Luik. Na de geboorte van ons eerste kindje, koos ik voor een job met betere uurroosters en ben ik bloedafnames voor een medisch laboratorium beginnen doen. Ons gezin breidde verder uit, met een 2de en een 3de kind, en na 9 jaar labo had ik nood aan een nieuwe professionele uitdaging. Ik heb dan gekozen voor een job bij laserontharing.be.  Daar kwam ik terecht in een dynamische ploeg, waar ik alles terugvind waar ik van hou: sociale contacten, precisie, goed humeur, techniek, welzijn en uurroosters die met het gezinsleven te combineren zijn. Kortom, echt iets voor mij.

Ik ben erg blij met deze keuze.

Anja

Als mama van 2 jongens en spoedverpleegkundige, was ik na een aantal jaar full-time voor de kids te hebben gezorgd, klaar voor een nieuwe uitdaging.

Laserontharing geeft mij de kans om een mooi evenwicht te vinden tussen een boeiende job en de zorg voor mijn kids.

Veerle

Trotse mama van twee zonen. Na een 20 jarige carrière in het ziekenhuis als A1 verpleegkundige was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Bij laserontharing.be heb ik deze nieuwe uitdaging gevonden. Een toffe job met leuke collega’s en nog veel sociale contacten. Bovendien is deze job ideaal te combineren met het gezinsleven.

Muriel

Na 19 jaar als verpleegkundige in een revalidatieziekenhuis gewerkt te hebben, was ik de 'drive', de passie een beetje kwijtgeraakt. Die heb ik nu helemaal teruggevonden door in deze enthousiaste equipe terecht te komen! Een vlotte babbel met de klanten, ze van hun ongewenste haartjes afhelpen maakt me instant vrolijk. En de gezinsvriendelijke werkuren zijn mooi meegenomen voor mijn 2 bengels!

Kaat

Ik ben A1 verpleegkundige van opleiding, mama van twee kinderen en (nog niet ) getrouwd :) Na 10 jaar als thuisverpleegkundige keek ik uit naar een nieuwe job. Gelukkig en goed terechtgekomen bij LASERONTHARING.BE Ik werk vooral in de ruime regio tussen Gent en Brugge, altijd welkom in onze mooie instituten!

Liefs Kaat

Anoush

Hey hey!

Na de job van operatiezaalverpleegkundige, heb ik besloten om aan de slag te gaan als lasertherapeute. Dit doe ik al sinds 2014. Het esthetische/medische wordt in deze job mooi gecombineerd. Mijn sociale karakter zorgt ervoor dat klanten zich snel op hun gemak voelen en dat het gesprek nooit zal stilvallen.

Liefs, Anoush x

Lindsay

Als verpleegkundige heb ik altijd in de thuisverpleging gewerkt, de laatste 2,5j op zelfstandige basis. Ik deed de job heel graag, maar het was tijd voor een nieuwe uitdaging , iets wat ook beter was voor werk/gezin. En Voila zo bij Laserontharing.be terecht gekomen. Het medische in combinatie met de schoonheidssector sprak mij direct aan. Nog geen seconde spijt gehad van mijn keuze!

Lindsay x

Anita

Als sociaal verpleegkundige ben ik hoofdzakelijk actief geweest in de social profit sector. Ik hou van positiviteit, een leuke werksfeer doorspekt met een vleugje humor en nieuwe uitdagingen. Als ‘jonge’ en sportieve 50’er was ik op zoek naar een leuke toffe job waarbij ik van waarde kan zijn voor anderen.

Maar ik wist totaal niet in welke richting te zoeken. Dus las ik elke dag vacatures hopende op de ultieme ‘klik’. En die kwam er door te solliciteren bij Dermalaser. Plots ging alles heel snel. Het gevoel zat goed en ik ben supergoed ontvangen door Claire, Frederic en Christine. Ik voelde mij zeer welkom.

Alles klopt voor mij in deze nieuwe job: klanten blij maken, uitdagend werk met resultaatgerichte voldoening, een fijne werkregeling en voldoende tijd voor mijn gezin en sport. Ik ben zeer dankbaar voor deze prachtige kans. Dankjewel Claire en Frederic voor jullie vertrouwen.

Anita

Dichtsbijzijnde instituten

© 2022 - Dermalaser NV • BTW BE0881486015