Laserontharing.be

Onze medewerkers

Wij stellen u graag onze medewerkers voor:


Frédéric

Oprichter van Faure Beauty bvba. Na een lange zoektocht met zijn echtgenote naar de perfecte manier om overtollige haargroei te bestrijden, hadden zij hun eerste ervaring met de LightSheer Diode lasertechnologie. Onder de indruk van de efficiëntie en doeltreffendheid van deze technologie besloot hij om samen met Claire Laserontharing.be, een paramedische organisatie, op te richten om deze verbluffende technologie op een kwalitatief hoogwaardige manier aan te bieden.

Claire

A1- Verpleegkundige en kinesitherapeut, mama van twee zonen en echtgenote van Frederic. Eerst was ik het slachtoffer, nu een overtuigde bestrijdster van ons probleem; de ongewenste haartjes.

Christine

Gelukkig getrouwde moeder met twee kinderen, ex-collega van Claire als verpleegkundige, is nu reeds sinds september 2007 actief in het definitief ontharen.

Denise

Mama van 2 zoontjes. Na een carrière als A1-verpleegkundige op intensieve zorgen, operatiekamer en een paar jaartjes loopbaanonderbreking was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb gezocht en gevonden...een boeiende job, een perfecte mix tussen de esthetische en de medische wereld.

Sabrina

Na vele jaren als thuisverpleegster gewerkt te hebben en waarin de combinatie gezin en werk moeilijk met elkaar te rijmen viel. Gezocht en gevonden: de perfecte job met afwisselend werk, toffe collega’s en toch nog tijd voor man en dochter. Zalig !

Inge

Trotse mama van twee flinke dochters... Na mijn carriere als vroedvrouw en adjunct-hoofdverpleegkundige was ik toe aan een nieuwe uitdaging... Dankzij Frederic en Claire, de zaakvoerders van Laserontharing.be kan ik het beste van mezelf geven in deze job namelijk patiënten informeren, behandelen en correct opvolgen om zo een mooi haarvrij resultaat te bekomen!

Mieke

Na 19 jaar als verpleegkundige gewerkt te hebben op verschillende heelkundige afdelingen, keek ik uit naar iets nieuws. Mijn ervaring en troeven wou ik kunnen gebruiken en verder ontplooien, maar vooral een andere wending geven aan mijn carrière binnen een fijne , stimulerende omgeving. Het medisch-esthetische vakgebied is bovendien heel interessant en vernieuwend. Laserontharing.be biedt me een boeiende afwisselende job met leuke collega's en fijne sociale contacten, waarbij ik zelfstandig kan werken. Als mama van een nieuw samengesteld gezin met een lieve man en 6 toffe kinderen heb ik nu de ideale job gevonden om werk en gezin optimaal te combineren!

Cathy

Na vele jaren te hebben gewerkt in mijn eigen zaak, die ik heb opgegeven voor mijn 3 kinderen en zelfstandig werkende echtgenoot, was ik terug op zoek naar een job. Ik miste het sociaal contact. Bij Laserontharing.be vond ik het ideale. Perfect te combineren met ons gezin. Je hebt veel afwisseling want je werkt op verschillende locaties. En het voornaamste voor mij , je hebt veel sociaal contact met toffe en ook niet onbelangrijk, allemaal tevreden mensen. Love my job!

Patricia

Geboren en getogen in Brussel, waar ook mijn opleiding en mijn eerste werkervaringen als verpleegkundige heb mogen genieten. Om dan terug te keren naar mijn roots en mij in Limburg te settelen. Ook hier heb ik als verpleegkundige gewerkt in zowel de thuiszorg als in het ziekenhuis, met name de operatiezaal. Maar de combinatie met mijn gezin, met ondertussen 3 geweldige kids, werd er niet makkelijker op... Dus ik ging op zoek .... en ik vond! De ideale combinatie, dankzij Claire en Frederic heb ik nu een droomjob en ook TIJD voor mijn gezin. Gewoon Fantastisch!

Eveleen

Verschillende jaren heb ik met hart en ziel gewerkt in de gehandicaptenzorg. Maar na enige tijd wilde ik een job wat beter combineerbaar was met mijn gezin. Deze job heb ik gevonden bij Laserontharing.be. En het belangrijkste vanalles is dat ik hier een ideaal evenwicht heb van sociaal contact, mensen helpen en mijn gezin.

Ilse

Na een loopbaan van 18 j als kinesiste in een ziekenhuis was ik klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan. De combinatie van de doeltreffendheid van de behandelingen, de tevreden klanten, het werken in leuke instituten en het werken in een fantastisch en professioneel team geeft me elke keer opnieuw een goed gevoel. En als mama van een nieuwe samengestelde familie met 4 dochters kan ik deze job perfect combineren met mijn gezinsleven.

Eva

Na een carrière van 11 jaar als A1 verpleegkundige in de kinderwelzijnssector koos ik voor een nieuwe uitdaging. Lasertherapie heeft mij altijd al geboeid. Wat me zeker voldoening geeft in de job is de klanten tevreden maken door ze efficiënt van de ongewenste haartjes af te helpen en daardoor als bonus extra zelfvertrouwen te geven! Het zelfstandig en variërend werk, zijn voor mij een pluspunt en laten mij toe om dit goed met mijn gezin te combineren. Groetjes, Eva

Sirani

Na enkele jaren op de kinderafdeling van het UZA, ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Bij laserontharing.be heb ik een mooie combinatie tussen het zorgen voor mensen en het sociale contact gevonden, dat ik echt nodig heb in mijn job. Het fijne aan deze tak binnen de verpleging is het esthetische aspect, wat me sterk aanspreekt. Het is ook een ideale combinatie met de zorg en opvoeding van mijn dochtertje.

Evelien

Na 11 jaar als verpleegkundige gewerkt te hebben in een Zh als ook in een wzc, kwam deze nieuwe uitdaging op mijn pad. Dankzij mijn huidige collega Sabrina die me vol lof vertelde over haar job, had ik al snel een beslissing genomen. En nog geen moment had ik spijt van mijn keuze. Nu is er terug wat meer tijd voor mijn gezin, familie en vrienden die toch heel veel voor me betekenen. Kort samen gevat : een leuke, boeiende job met aangename collega's in een ontspannen sfeer. Een echte aanrader !

An-Sofie

Trotse mama en verpleegkundige. Na ervaring te hebben opgedaan op de dienst chronische ziekten en het bloedtransfusiecentrum heb ik laserontharing leren kennen. Ik was meteen enthousiast over de manier van werken en de professionele aanpak. Dit enthousiasme gebruik ik elke dag opnieuw om mensen te behandelen en ze te laten stralen. Tot snel, An-Sofie

Sylvie

Als therapeute in definitieve ontharing, heb ik de gelegenheid om te werken in het esthetische met een combinatie van zorg, welzijn en zelfbeeld... Een mooie mix esthetish-medisch. Mijn werk geeft me nu de luxe om mijn 3 Jokers te zien opgroeien, wat absoluut niet evident is als verpleegkundige.

Bieke

Ik ben een gelukkig getrouwde mama van 2 zonen. Na jarenlang wonen en werken in het buitenland, was ik op zoek naar een nieuw avontuur dat ik kon combineren met mijn gezinsleven. Dat heb ik gevonden bij laserontharing.be. Als A1 verpleegkundige geef ik om mensen en wil ik steeds de beste zorgen te bieden!

Kathleen

Suzanne

Voorheen werkte ik als fysiotherapeute, 10 jaar lang. Om beter te kunnen zorgen voor mijn 4 kinderen koos ik een meer ‘school’-schema en werkte ik 8 jaar lang als administratieve medewerker. Na vele maanden zoeken naar een evenwicht van gezinsleven en innovatief werk dat past bij mij, vond ik mijn weg door te werken in dit zeer vriendelijk team die dezelfde visie van het werk heeft dan ik, d.w.z. openbloeien, zo ontspannen en zorgen voor de beste tevredenheid van de klant. Hoewel zelfstandig werken, is het echte pluspunt in mijn werk het regelmatig contact met mijn collega's. De tips en onze verschillende ervaringen tijdens laserontharing. Puur geluk!

Ines

Alice

Na 3 jaar verpleegster te zijn in het operatiekwartier was ik op zoek naar een meer geschikte job voor mij. Ik hou van het contact met mensen en deze job is de perfecte combinatie tussen het esthetische en het medische.

Monique

Als bachelorverpleegkundige startte mijn loopbaan in het Universitair ziekenhuis op een afdeling intensieve zorgen. Later koos ik voor het onderwijs, waar ik mijn ervaring deelde met verpleegkundigen in opleiding. Mijn nieuwsgierigheid en enthousiasme prikkelden mij om andere horizonten op te zoeken. Dankzij Claire en Frédéric van laserontharing.be vond ik deze nieuwe uitdaging: technisch en sociale vaardigheden hand in hand met klantgerichtheid en vertrouwen. Mijn ding wel!

Kim

Na 4 jaar in de thuisverpleging gewerkt te hebben, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die vond ik bij het team van de laserontharingen! Een halftijdse job, combineerbaar met mijn bijberoep, veel sociaal contact en fijne collega’s die altijd klaarstaan voor een woordje uitleg. Bij laserontharing.be zit ik zeker & vast op mijn plaats! Een afwisselende job met als hoofddoel de mensen tevreden te stellen en vooral haarvrij te maken !

Eva G

Mijn carrière als kinesitherapeut gespecialiseerd in urogynaecologie krijgt een nieuwe vorm naar de esthetische wereld. Deze verandering is tot stand gebracht dankzij Claire en Frederic. Voel je goed Voel je vrij Plezier naar tevredenheid van klanten. Leve laserontharing.

Ine

Michele

Ik heb Kinésitherapie gestudeerd maar ging al snel na mijn studies aan de slag in de medische en esthetische wereld omdat deze me het meeste boeien. Na enkele jaren thuis te zijn gebleven voor de kinderen en ook in het buitenland te hebben gewoond, ben ik op zoek gegaan naar een job die bij mijn interesses en persoonlijkheid past. Ik wil mensen helpen en hen tevreden stellen. Ik hou ervan om resultaatgericht en nauwkeurig te werk te gaan en met laserontharing is dit exact de bedoeling. Mijn werk geeft me dus veel voldoening ???? Dankzij de goede werkregeling van dit bedrijf, heb ik nog voldoende tijd voor mijn gezin, mijn huisdieren en mijn andere passies nl. sport en gezond koken. En dat is uiteraard ook mooi meegenomen.