Laserontharing intiem

Heb je last van ongewenste of overtollige haargroei in je schaamstreek? Dan hoeven we jou wellicht niet te vertellen hoe vervelend het is om je in die zone telkens opnieuw te moeten scheren omdat de haartjes al na een paar dagen terugkomen. Ook waxen is niet echt een ideale oplossing omdat dit meestal gepaard gaat met heel wat pijn. Laserontharing in de schaamstreek biedt echter wél een doeltreffende en langdurige oplossing voor jouw haargroeiprobleem.

Zoek en boek nu jou gratis proefsessie!

Laserontharing schaamstreek: werking

In feite gaat het ontharen met laser in de schaamstreek op dezelfde manier in zijn werk als het ontharen met laser van eender welke andere lichaamszone. De laserapparatuur werkt volgens het principe van het licht en geeft korte lichtflitsen af. Door toedoen van de lichtflitsen worden de haarzakjes vernietigd waardoor het veel langer zal duren voordat er op die plaats opnieuw haartjes groeien. Wel is het zo dat niet alle haartjes in de schaamstreek zich tegelijkertijd in dezelfde fase van de haargroei bevinden.

Heb je veel behandelingen nodig?

Precies om de hier voor vermelde reden zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bekomen. Gemiddeld heb je zo’n 5 tot 8 behandelingen van ongeveer 45 minuten nodig voor een permanent resultaat. Studies hebben uitgewezen dat de haargroei in de schaamstreek wel tot 90% kan afnemen na het voltooien van de volledige behandeling.

Voordelen van laserontharing schaamstreek?

1) Permanent resultaat

Het eerste voordeel is ook meteen het belangrijkste. Of het nu gaat om laserontharing intiem bij mannen of laserontharing intiem bij vrouwen, iedereen kiest in de eerste plaats voor deze methode met het oog op een blijvende verminderde haargroei.

2) Aangename behandeling

Wanneer je je schaamstreek onthaart met een scheermesje of door ze te waxen, is dat niet direct iets dat met een prettig en comfortabel gevoel geassocieerd wordt. De kop van onze laser die wij gebruiken zorgt ervoor dat je huid gekoeld blijft, met als gevolg dat je bloedvaten te allen tijde beschermd blijven. Hierdoor wordt de behandeling door de meeste mensen als licht prikkelend en aangenaam ervaren.

3) Geen kosten op lange termijn

Wanneer je jezelf onthaart door gebruik te maken van één van de traditionele haarverwijderingstechnieken (scheren, waxen, etc.) moet je constant geld blijven spenderen aan het benodigde materiaal. Wanneer je kiest voor laserontharing daarentegen, ben je na de behandelingen verlost van de kosten hiervoor.

4) Geen onnodig tijdverlies meer

Je schaamstreek ontharen met behulp van scheermesjes of door ze te waxen, betekent keer op keer naar de winkel moeten gaan om al het nodige aan te kopen. Ook gaat er wekelijks heel wat tijd voorbij aan het ontharen zelf. Laat jij je schaamstreek ontharen d.m.v. laserbehandelingen te ondergaan? Dan word je hiervan verlost.

5) Vaarwel irritaties en ingegroeide haartjes

Door jezelf te scheren, is het waarschijnlijk dat je vroeg of laat last krijgt van een geïrriteerde huid. En dat is nog niet alles. Ingegroeide haartjes zijn allesbehalve zeldzaam als je je schaamstreek om de paar dagen scheert. Door je schaamstreek te laten ontharen met laserapparatuur wordt je huid mooi glad en loop je geen risico op scheerirritaties.

Zoek en boek nu jou gratis proefsessie!

Waarom kiezen voor laserontharing.be?

1) Meer dan 200 instituten verspreid over heel België

Ben je op zoek naar een laserontharing brazilian en woon je aan de kust of verblijf je voor lange tijd in de Ardennen en zoek je naar een centrum gespecialiseerd in laserontharing van de oksels? Wij hebben maar liefst 213 instituten verspreid over heel het land.

2) Deskundig personeel

Laserbehandelingen zijn enkel doeltreffend als ze door mensen die over de juiste vakkennis beschikken worden uitgevoerd. Al onze medewerkers/verplegers hebben jarenlange ervaring in het gebruik van laserapparatuur en worden voortdurend bijgeschoold.

3) Laserbehandelingen voor alle lichaamzones

Wil jij permanent verlost worden van jouw overtollig okselhaar of stoor je je aan de woelige haargroei op je benen? Van het ontharen met laser van de schaamstreek tot het ontharen van bakkebaarden en het ontharen van de neus, wij behandelen alle zones. En dat zowel bij mannen als bij vrouwen.

4) Veilige apparatuur van hoogwaardige kwaliteit

In onze instituten wordt er uitsluitend gewerkt met de beste laserapparatuur op de markt. Eerst en vooral omdat wij jouw veiligheid steeds vooropstellen, maar ook omdat enkel deze apparatuur de beste resultaten oplevert.

Boek een afspraak bij laserontharing

Wil je zelf ook op een permanente manier verlost worden van je ongewenste haargroei? En misschien zelfs genieten van je ontharingssessies? Dan ben je bij laserontharing aan het juiste adres. Boek jouw afspraak online of breng een bezoekje aan één van onze 213 instituten verspreid over heel België en laat je heerlijk verwennen bij jou in de buurt!

Zoek en boek nu jou gratis proefsessie!

Maak nu een afspraak in één van onze instituten

Kom langs in één van onze 77 instituten voor uw eerste gratis afspraak.

Nieuwe afspraak

© 2024 - Cosmetique Totale • BTW BE 0781.388.250