Gezichtsontharing met klassieke methoden

Heel wat vrouwen die last hebben van ongewenste haren in het gelaat, laten hun gezichtsontharing nog steeds doen op een grove manier. Zij laten de huid van hun gelaat door de traditionele gezichtsontharing irriteren en beschadigen. Het met bruut geweld plegen van gezichtsontharing door middel van harsen of epilatie, is pijnlijk en te vermijden.

Gezichtsontharing: definitieve ontharing

Laserontharing is een vorm van definitieve ontharing. Na een aantal behandelingen, waarvan het aantal afhankelijk is van het type van de gewenste ontharing, uw type van huid, uw huidskleur en de kleur van uw haar, zult u zien dat definitieve ontharing een haalbare kaart is.

Gezichtsontharing: laserontharing

Gezichtsontharing door middel van laserontharing is vergeleken met de traditionele methodes een verbazend aangename en pijnloze ervaring. De gezichtsontharing gebeurt door middel van een laserpuls, die de melanine in de haartjes gebruikt als geleider om de hitte van de puls tot in de haarwortel te brengen waardoor die verbrand wordt. De gekoelde tip van de laser koelt tegelijkertijd de omliggende huid af, waardoor die door de hitte niet beschadigd wordt. Op die manier kan laserontharen na een paar behandelingen bijdragen tot een definitieve gezichtsontharing. En daarmee rekent u voorgoed af met die steeds weerkerende en pijnlijke ontharing.

Maak nu een afspraak in één van onze instituten

Kom langs in één van onze 77 instituten voor uw eerste gratis afspraak.

Nieuwe afspraak

© 2024 - Cosmetique Totale • BTW BE 0781.388.250