Permanent ontharen?

Permanente ontharing is sinds de jaren 2000 zeer populair geworden in België. Overbeharing beu? Permanent ontharen laat u beter over aan een specialist. Ga niet in op de eerste de beste advertentie in een reclameblad.

Voor een optimaal resultaat laat u de permanente ontharing uitvoeren met de allernieuwste technieken. Permanent ontharen, gebeurt bij ons met de LightSheer diode laser, wat de beste resultaten geeft.

Permanente ontharing

De verschillende vaktijdschriften zijn het erover eens: De LightSheer diode laser is de gouden standaard in permanent ontharen. Dat is gebleken uit verschillende testen. In België werken nog veel schoonheidsinstituten met breed spectrum licht (IPL, VPL…) wanneer u vraagt naar permanente ontharing maar dat geeft veel minder goeie resultaten.

Wil u een permanente ontharing met optimaal resultaat? Bezoek een van onze centra! Wij bieden vakkundige permanente ontharing in gans Vlaanderen, bij schoonheidsinstituten en artsenpraktijken. Zij weten dat permanent ontharen een specialiteit is en werken uitsluitend met de LightSheer diode laser.

Hoe permanent ontharen?

Bij traditionele ontharingstechnieken zoals epileren, worden de haartjes met haarwortel en al uitgerukt. Dergelijk bruut geweld is zeer pijnlijk. Permanent ontharen zonder pijn? Kies voor laserontharing met de LightSheer diode laser.

Echt permanent ontharen? Na 5 tot 8 behandelingen zorgt de LightSheer diode laser voor een permanente ontharing. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg!

Permanente ontharing door specialisten

Wie zich laat permanent ontharen in een van onze centra, krijgt een grondige uitleg. Onze specialisten (A1 verpleegkundige) vertellen u alles over permanente ontharing. U krijgt duidelijke informatie omtrent het aantal sessies en waarop u moet letten tussen de ontharingssessies door.

Zo mag u na een permanente ontharing sessie de behandelde zones een tijdje niet blootstellen aan zonlicht of de zonnebank. Het is ook niet de bedoeling dat u zelf haartjes gaat uittrekken of met was de haartjes gaat verwijderen tussen twee sessies door.

Permanent ontharen? Kies een gespecialiseerd centrum in uw buurt en bekom een optimale permanente ontharing.

Maak nu een afspraak in één van onze instituten

Kom langs in één van onze 213 instituten voor uw eerste gratis afspraak.

Bekijk de agenda

© 2022 - Dermalaser NV • BTW BE0881486015