Laserontharing.be

De gulden standaard van laserontharing

De vraag naar definitieve ontharingstechnieken voor diverse lichaamsdelen nam de laatste jaren in snel tempo toe. Met de LightSheer diodelaser beroept Laserontharing zich, in tegenstelling tot de Milesmann diodelaser van Max Laser, op de gulden standaard van ontharingslasers. Wij gaan niet zo ver te beweren dat namaak geen meerwaarde kan bieden. Maar als het op permanente laserontharing aankomt, vertrouwen we toch eerder op het origineel dan op een kopie van dat originele laserapparaat.

Verschil tussen een Milesmann & een LightSheer laser?

Bestaat er een verschil tussen de Milesmann diodelaser van Max Laser en de LightSheer diodelaser van Laserontharing? Wat de technische eigenschappen betreft verschilt de Milesmann diodelaser niet veel van de LightSheer diodelaser. Met de LightSheer diodelaser kiest Laserontharing echter met overtuiging voor de pionier op vlak van ontharingstechnieken. De betrouwbare reputatie van dit laserapparaat en de originele, onvervangbare expertise aan de hand waarvan dit apparaat doorheen de jaren geperfectioneerd werd, zijn voor Laserontharing redenen genoeg om de LightSheer diodelaser te verkiezen boven de Milesmann diodelaser.

Waarom de Lightsheer van Laserontharing verkiezen boven de Milesmann van Max Laser?

  • De LightSheer diodelaser is de gulden standaard onder de laserapparaten voor permanente ontharing.
  • Met de LightSheer diodelaser behandelen we alle huidtypes en de meeste haarkleuren, -dieptes en –diameters.
  • De continue koeling van het contactoppervlakte van de LightSheer diodelaser zorgt voor een maximaal comfort bij de patient.
  • De behandeling door middel van de LightSheer diodelaser verloopt snel, veilig en efficiënt.

Contacteer ons voor een prijsaanvraag of schrijf je in voor een gratis testsessie.
Ben je op zoek naar een instituut bij jou in de buurt?

Vergelijk ook nog andere ontharingsmethodes