Laserontharing.be

Harsen bikinilijn

Harsen schaamstreek

De meeste vrouwen hebben zich wel eens laten harsen. Bikinilijn of de schaamstreek is de meest voorkomende zone, waar men zich laat ontharen. Harsen is een van de oudste manieren om te ontharen. In vroegere tijden gebeurde harsen met een suikerpapje waarin de haartjes bleven kleven, en dat net als bij het harsen nadat het gestold was met een ruk verwijderd werd.

In tijden waarin het schoonheidsideaal eist dat lichaamsbeharing liefst zoveel mogelijk vermeden wordt, is zowel voor mannen als voor vrouwen de schaamstreek harsen niet langer een taboe.

De pijn van het harsen en de huidirritatie neemt men erbij. Nochtans hoeft dat niet! Uw bikinilijn en schaamstreek kunnen perfect definitief onthaard worden zonder dat u zich moet laten harsen.

Harsen schaamstreek? Vermijd pijn en kies voor laserontharing.

Harsen bikinilijn

Harsen bikinilijn te pijnlijk!? Laserontharing is een geweldig alternatief! Aangezien het een gevoelige plaats is, is het harsen van de bikinilijn zeer pijnlijk.

Laserontharing is een alternatieve methode die veel minder pijnlijk is dan harsen. Bikinilijn pijnloos ontharen? Laserontharing maakt gebruik van de puls van een laserstraal om de melanine in de haartjes van de bikinilijn of de schaamstreek te verhitten, zodat de hitte overgedragen wordt aan de haarwortel van de haartjes in de schaamstreek of de bikinilijn. De hitte vernietigt de haarwortel met een fractie van de pijn die u ondervindt bij het harsen van de bikinilijn.

Bovendien is laserontharen veel subtieler en gerichter dan harsen, zodat u bij het ontharen van uw bikinilijn of schaamstreek uw creativiteit de vrij loop kunt geven. Een streepje, een pijltje, een hartje. Je kan het zo gek niet bedenken, het komt voor.

Harsen bikinilijn is definitief verleden tijd, wanneer u uw bikinilijn of schaamstreek hebt laten ontharen door onze LightSheer diodelaser! - Harsen schaamstreek : verleden tijd!

Vergelijk ook nog andere ontharingsmethodes