Laserontharing.be

Bikinilijn epileren

Epileren

Wenkbrauwen epileren ? Epileren is het verwijderen van overtollig haar of ongewenste haargroei door middel van een pincet. Met een pincet worden de ongewenste haartjes stuk per stuk met haarwortel en al uit de huid gerukt. Het is noodzakelijk om het haarzakje mee uit te rukken zodat het haartje niet meer kan terug groeien.

De bikinilijn epileren kan met behulp van een pincet, met was of hars of met een suikeroplossing. Epileren gebeurt op plekken waar haargroei minder gewenst is, zoals de wenkbrauwen, de armen, de benen, de bikinilijn of de bovenlip. Een haartje kan na epileren terugkomen. Voor definitieve ontharing kiest u beter voor laserontharing.

Wenkbrauwen epileren

Wenkbrauwen epileren is een perfecte manier om de overtollige of ongewenste haartjes van de wenkbrauwen te verwijderen. Wenkbrauwen epileren valt te verkiezen boven laserontharen van de wenkbrauwen, omdat er bij het wenkbrauwen epileren geen gevaar voor de ogen heerst. Bijgevolg epileren wij geen wenkbrauwen met behulp van ons lasertoestel.

 

Wanneer er na het wenkbrauwen epileren na verloop van tijd geen haartjes meer teruggroeien, kan men altijd zijn toevlucht nemen tot tatoeëring van de wenkbrauwen, en zo een suggestie van wenkbrauwen weergeven.

Bikinilijn epileren

De bikinilijn of bikinizone is de streek rondom de intieme delen welke door schaamhaar worden bedekt. Aangezien veel vrouwen het onesthetisch vinden als (een deel van) hun schaamhaar publiekelijk zichtbaar is, is de bikinilijn epileren onder vrouwen sinds tientallen jaren gebruikelijk. Nochtans is de ganse bikinilijn epileren een langdurig, moeizaam en pijnlijk proces, aangezien alle haartjes in de bikinilijn één voor één moeten verwijderd worden op een nogal brutale manier: de haartjes van de bikinilijn worden met een pincet met haarzakje en al uit de huid weggerukt. Sinds je bikinilijn epileren mogelijk is met laser, is het traditioneel epileren van de bikinilijn een vrijwillige marteling geworden die perfect vermeden kan worden.

 

Laserontharing is voor het bikinilijn epileren het beste alternatief :

  • Laserontharing is veel minder pijnlijk
  • De behandelingen duren veel minder lang
  • De bikinilijn zelf zal veel langer zijn vorm behouden.

 

 

Een pijnloos alternatief voor bikinilijn epileren? Vraag nu geheel vrijblijvend de prijs aan voor definitieve ontharing van je bikinilijn!

Vergelijk ook nog andere ontharingsmethodes