Ontharen: een heel gedoe

Ontharen is vaak een heel gedoe en moest tot voor kort met regelmaat herhaald worden! De klassieke methoden van ontharen zijn niet definitief. Maar die tijd is voorbij!

Nieuw: definitief ontharen!

Laser ontharen is een nieuwe methode die het definitief ontharen heel dichtbij brengt. Na 5 tot 8 behandelingen is tachtig tot negentig procent van de ongwenste haren definitief weg!

Ben je het beu om elke maand opnieuw te moeten waxen? U gaf het op elke keer opnieuw diezelfde marteling te ondergaan? Definitief ontharen is de oplossing!

De laser maakt definitief ontharen mogelijk, omdat hij gebruik maakt van een puls laserlicht die de melanine van de haartjes van het definitief te ontharen gebied opwarmt, zodat die de hitte van het laserlicht naar de haarwortel geleidt. De haarwortel wordt verbrandt en op die manier vernietigt.

Zo is definitief ontharen na meer dan 5000 jaar ontharen eindelijk werkelijkheid geworden! Definitief ontharen is geen droom meer. Met de komst van de laser techniek is ontharen nog nooit zo simpel, gemakkelijk en definitief geweest.

Ontharen - Geschiedenis

Het ontharen van het lichaam is een gewoonte die de mens zich al heel lang geleden eigen heeft gemaakt. Het ontharen werd gedaan uit godsdienstige, praktische en hygiënische overwegingen. In Egypte deed men aan het ontharen van het volledige lichaam, inclusief hoofdhaar. De Romeinen lieten zich ontharen uit praktische en hygiënische overwegingen, en zij hadden slaven die speciaal waren opgeleid in ontharen. In Elizabethaanse tijden deden de vrouwen van adel aan ontharen van het begin van het hoofdhaar zodat ze een hoger voorhoofd leken te hebben. Vanaf het begin van de twintigste eeuw mocht er wat meer blote huid getoond worden, en werd er volop aan ontharen gedaan van de onderbenen en armen. Feit is dat met de oude methoden ontharen telkens opnieuw diende te gebeuren. Met de komst van laserontharing kan je eindelijk definitief ontharen.

Maak nu een afspraak in één van onze instituten

Kom langs in één van onze 213 instituten voor uw eerste gratis afspraak.

Bekijk de agenda

© 2022 - Dermalaser NV • BTW BE0881486015