Laserontharing.be

Getuigenissen

Carine - Antwerpen

PRACHTIG resultaat al na de eerste keer. GEWELDIG!!! Zeker een aanrader!

M. - Antwerpen

Hallo,
Een drietal weken geleden heb ik deze behandeling laten doen.
Ik ben een vrouw van 25 en heb beharing in mijn gelaat. Dit zorgt al jaren voor een complex, verdriet en veel scheren. Met veel moed en hoop start ik deze behandeling.
Ik ben er zeer tevreden van! Ten eerste is de behandelaar zeer aangenaam en geeft je vertrouwen.
De behandeling zelf is bijna pijnloos. En als voornaamste, er is al resultaat! Normaal moest ik mij dagelijks scheren en nu nog maar 1 keer per week. FANTASTISCH...
Mijn droom is dat na vijf behandelingen ik bijna haarloos zal zijn in mijn gelaat zodat mijn vriend me mag aanraken in mijn gezicht...
Ik wil alvast de behandelaar bedanken voor de goede zorgen!!

M.

ps) ik heb mijn behandeling in kapellen laten doen wat op zich ook al een uitstekend instituut is!!

Saartje Vandendriessche - Mediafiguur

Tja teveel haar op je benen, het blijft een vrouwelijk pijnpunt. Ook ik heb er last van. Vroeger deed ik de overbodige haargroei weg met een epilady, maar dan begonnen mijn haartjes in mijn huid te groeien, en moest ik die er altijd uitpulken. Later scheerde ik mijn benen, maar mijn huid werd er zo droog van. En 2 dagen later priemden de haartjes er weer door. Veet vind ik echt een vies product, en om de 2 weken naar de schoonheidsspecialist lopen, daar heb ik de tijd niet voor.

Nee, ik moest er maar eens dringend werk van maken: Definitieve ontharing. Het is niet altijd iedereen meegegeven, maar ik kwam meteen bij de juiste mensen terecht: bij de organisatie www.laserontharing.be via het schoonheisdinstituut Essentielles te Berchem. De behandelingen verliepen erg vlot. Al na de eerste keer was het resultaat duidelijk zichtbaar. De vrij dikke zwarte haren, kwamen nog wel terug, maar een pak minder, en veel dunner. "Je zult de benen hebben van Claudia Schiffer", hoorde ik Frederic nog zeggen.

Ja dat zal wel, dacht ik tijdens mijn 2de behandeling. En warempel, na mijn 3de behandeling begon het er echt op te lijken. Benen zo glad als een paling, met hier en daar nog een klein dun haartje. En geloof me na de 5de behandeling was alles weg, pief poef paf en ze waren weg. Nu nog mijn bikini en ik ben helemaal tevreden.

Annick - Antwerpen

Vandaag voor een eerste behandeling geweest! Viel heel goed mee, niet helemaal pijnloos, alhoewel ik epileren pijnlijker vind. Ik voelde me dadelijk op mijn gemak door de sympathieke mensen. Men verwittigde me dat het nadien nog wat zou branden, maar dat heb ik zo goed als niet gevoeld! Een aanrader!!

Naomi - West-Vlaanderen

Had nog maar 1 behandeling gekregen en had al na 2 weken een duidelijk resultaat!

BV's aan het woord