Laserontharing.be

Getuigenissen

Carine - Antwerpen

PRACHTIG resultaat al na de eerste keer. GEWELDIG!!! Zeker een aanrader!

M. - Antwerpen

Hallo,
Een drietal weken geleden heb ik deze behandeling laten doen.
Ik ben een vrouw van 25 en heb beharing in mijn gelaat. Dit zorgt al jaren voor een complex, verdriet en veel scheren. Met veel moed en hoop start ik deze behandeling.
Ik ben er zeer tevreden van! Ten eerste is de behandelaar zeer aangenaam en geeft je vertrouwen.
De behandeling zelf is bijna pijnloos. En als voornaamste, er is al resultaat! Normaal moest ik mij dagelijks scheren en nu nog maar 1 keer per week. FANTASTISCH...
Mijn droom is dat na vijf behandelingen ik bijna haarloos zal zijn in mijn gelaat zodat mijn vriend me mag aanraken in mijn gezicht...
Ik wil alvast de behandelaar bedanken voor de goede zorgen!!

M.

ps) ik heb mijn behandeling in kapellen laten doen wat op zich ook al een uitstekend instituut is!!

Paulien Mathues - Winnares 'The Voice'

Enorm blij met het resultaat van de laserbehandeling aan mijn bikinilijn! De pijn is zeker iets waar je je niet door mag laten weerhouden, want het valt héél goed mee.

Maggy die me behandelde is een zeer aangename toffe madam waardoor het altijd een toffe uitstap naar Tervuren bij het schoonheidsinstituut Cocoon Wellness is! Met een zichtbare vermindering van de haartjes na elke beurt! :-)

Merci en vele muzikale groetjes, van Paulien Mathues

Annick - Antwerpen

Vandaag voor een eerste behandeling geweest! Viel heel goed mee, niet helemaal pijnloos, alhoewel ik epileren pijnlijker vind. Ik voelde me dadelijk op mijn gemak door de sympathieke mensen. Men verwittigde me dat het nadien nog wat zou branden, maar dat heb ik zo goed als niet gevoeld! Een aanrader!!

Naomi - West-Vlaanderen

Had nog maar 1 behandeling gekregen en had al na 2 weken een duidelijk resultaat!

BV's aan het woord