Laserontharing.be

Getuigenissen

Bieke - Antwerpen

Ik heb ondertussen drie behandelingen achter de rug (bikini-lijn en oksels) en ben super-tevreden met het resultaat. Met mijn bikini-lijn moet ik voorlopig zelfs als niet meer terug komen. Bovendien kun je genieten van een professionele behandeling en worden al je vragen beantwoord. Een echte aanrader! Volgende winter begin ik vast en zeker met de laserontharing voor mijn onderbenen.

Linda - Brussel

Ik had nooit gedacht dat het resultaat onder mijn oksels zo goed ging zijn na de eerste keer, ik verheug me op de volgende behandelingen.
Tot volgende maand, Linda

Eva Pauwels - Mediafiguur

Als mediafiguur die regelmatig in tijdschriften belandt, wil ik jullie iets verklappen. Onlangs ben ik bij Parfumerie Center Latem geweest voor mijn laserontharing behandeling. Wat een geweldige uitvinding! Ik liet de bikini behandelen. De behandeling verliep heel vlotjes en werd heel nauwkeurig uitgevoerd door Mieke, een toffe verpleegkundige.

Boven alle verwachting deed de behandeling totaal geen pijn. Ik ben heel blij dat het eindelijk gedaan is met het klungelen met scheermesjes. Het leven is nu veel gemakkelijker! Bovendien de bikini met een scheermesje goed scheren zonder snijwondjes te maken is een hele gymnastiek. Na de behandeling heb ik niets meer gevoeld, geen roodheid noch uitslag. Wauw, een hygiënisch bikinilijntje voor het leven…. Ik raad het iedereen aan.

Nicky - Antwerpen

Ik ben echt overtuigd, twee weken geleden liet ik voor het eerst de bikini-lijn ontharen.
In tegenstelling tot harsontharing (na 2 weken kwamen alle haartjes terug) zie ik nu reeds na de eerste behandeling een enorm resultaat. De haartjes vallen allemaal af. En het ontharen zelf was wat mij betreft veel minder agressief dan met was.
De prijs ? ik besef nu gewoon dat ik op termijn een serieuze besparing doe! I ga door... en verheug mij op een koele.. NEE KALE zomer!!!!!

Ghislaine - Antwerpen

Gisteren ging ik voor een eerste behandeling laserontharing van mijn oksels. Toegegeven: ik was doodsbang dat het pijn zou doen (maar ja, je moet afzien om er mooi uit te zien, zegt moeder altijd) ... Niets daarvan! Al bij al viel het erg goed mee: de lichte prikkelingen waren erg draaglijk dankzij het koelingsmechanisme van deze Light Sheer Laser. Ik werd trouwens vakkundig behandeld door iemand die me van in het begin meteen geruststelde en het gesprek zodanig voerde dat ik wat afgeleid werd van heel het gebeuren. Ik kom dus zeker terug. En nu maar wachten dat die haartjes eruit vallen...binnen een tiental dagen.

Dorien - Antwerpen

Gisteren heb ik voor de tweede keer mijn oksels met de Light Sheer laten behandelen.
Al na de eerste behandeling was het resultaat indrukwekkend.
De behandeling op zich duurt maar enkele minuten en is zo goed als pijnloos. Echt een aanrader voor zowel vrouwen als mannen.
Alvast bedankt voor de twee doeltreffende behandelingen.
Groetjes Dorien

Bianca - Antwerpen

Mijn 1ste laserbehadeling was voor de bikinilijn.
Na een week was ik ontzettend verbaasd van het resultaat, de haartjes vielen gewoon uit!
Omdat ik zo overtuigd was heb ik dan ook men oksels laten behandelen.Dit is nu pas een week geleden.De haartjes van mijn bikinilijn zijn met meer dan de helft vermindert, wat zeker een reden is om verder te gaan met deze behandeling!!
groetjes, Bianca

BV's aan het woord