Laserontharing.be

Getuigenissen

Bieke - Antwerpen

Ik heb ondertussen drie behandelingen achter de rug (bikini-lijn en oksels) en ben super-tevreden met het resultaat. Met mijn bikini-lijn moet ik voorlopig zelfs als niet meer terug komen. Bovendien kun je genieten van een professionele behandeling en worden al je vragen beantwoord. Een echte aanrader! Volgende winter begin ik vast en zeker met de laserontharing voor mijn onderbenen.

Linda - Brussel

Ik had nooit gedacht dat het resultaat onder mijn oksels zo goed ging zijn na de eerste keer, ik verheug me op de volgende behandelingen.
Tot volgende maand, Linda

Joyce de Troch - Mediafiguur

We willen ons goed voelen. Elke dag opnieuw neemt dat tijd en energie in beslag. Wat dan met die haargroei op plaatsen waar we ‘t liever niet hebben? Het is toch belangrijk om er altijd verzorgd uit te zien. Een paar jaar geleden heb ik me laten behandelen door een IPL voor permanente ontharing. Men had mij goede resultaten beloofd. Helaas voldeed dit niet aan mijn verwachtingen.

Via mijn schoonheidsinstituut Ostara te Mol ben ik in contact gekomen met een organisatie die gespecialiseerd is in laser-ontharing. Waarom niet even informeren? Eerst werd ik hartelijk onthaald door een verpleegkundige die me een ruime uitleg gaf over het belang van de keuze van het toestel, het verloop van de behandelingen op korte en lange termijn, mogelijke risico’s en de gevolgen. Daarna stelde ze me voor om de behandeling te starten.

De behandeling verliep vlot. Je voelt het natuurlijk wel prikken maar een seconde erna is het ook gedaan. Daarna moest ik nog enkel wachten om te weten of het gelukt was. Ik heb nu 2 behandelingen ondergaan en de resultaten zijn overduidelijk. De meeste haartjes zijn uitgevallen en de huid is op die plaatsen al helemaal glad en gaaf. Aangezien ik licht van haar ben, vreesde ik voor de doeltreffendheid maar met de LightSheer diodelaser is dat blijkbaar geen probleem.

Ik word behandeld door paramedisch personeel wat me een veilig, professioneel en gerust gevoel geeft. Wat een tijdbesparing en comfort! Ik heb er echt geen spijt van.

Joyce De Troch

Nicky - Antwerpen

Ik ben echt overtuigd, twee weken geleden liet ik voor het eerst de bikini-lijn ontharen.
In tegenstelling tot harsontharing (na 2 weken kwamen alle haartjes terug) zie ik nu reeds na de eerste behandeling een enorm resultaat. De haartjes vallen allemaal af. En het ontharen zelf was wat mij betreft veel minder agressief dan met was.
De prijs ? ik besef nu gewoon dat ik op termijn een serieuze besparing doe! I ga door... en verheug mij op een koele.. NEE KALE zomer!!!!!

Ghislaine - Antwerpen

Gisteren ging ik voor een eerste behandeling laserontharing van mijn oksels. Toegegeven: ik was doodsbang dat het pijn zou doen (maar ja, je moet afzien om er mooi uit te zien, zegt moeder altijd) ... Niets daarvan! Al bij al viel het erg goed mee: de lichte prikkelingen waren erg draaglijk dankzij het koelingsmechanisme van deze Light Sheer Laser. Ik werd trouwens vakkundig behandeld door iemand die me van in het begin meteen geruststelde en het gesprek zodanig voerde dat ik wat afgeleid werd van heel het gebeuren. Ik kom dus zeker terug. En nu maar wachten dat die haartjes eruit vallen...binnen een tiental dagen.

Dorien - Antwerpen

Gisteren heb ik voor de tweede keer mijn oksels met de Light Sheer laten behandelen.
Al na de eerste behandeling was het resultaat indrukwekkend.
De behandeling op zich duurt maar enkele minuten en is zo goed als pijnloos. Echt een aanrader voor zowel vrouwen als mannen.
Alvast bedankt voor de twee doeltreffende behandelingen.
Groetjes Dorien

Bianca - Antwerpen

Mijn 1ste laserbehadeling was voor de bikinilijn.
Na een week was ik ontzettend verbaasd van het resultaat, de haartjes vielen gewoon uit!
Omdat ik zo overtuigd was heb ik dan ook men oksels laten behandelen.Dit is nu pas een week geleden.De haartjes van mijn bikinilijn zijn met meer dan de helft vermindert, wat zeker een reden is om verder te gaan met deze behandeling!!
groetjes, Bianca

BV's aan het woord