Laserontharing.be

Getuigenissen

Dorien - Antwerpen

Gisteren heb ik voor de tweede keer mijn oksels met de Light Sheer laten behandelen.
Al na de eerste behandeling was het resultaat indrukwekkend.
De behandeling op zich duurt maar enkele minuten en is zo goed als pijnloos. Echt een aanrader voor zowel vrouwen als mannen.
Alvast bedankt voor de twee doeltreffende behandelingen.
Groetjes Dorien

Bianca - Antwerpen

Mijn 1ste laserbehadeling was voor de bikinilijn.
Na een week was ik ontzettend verbaasd van het resultaat, de haartjes vielen gewoon uit!
Omdat ik zo overtuigd was heb ik dan ook men oksels laten behandelen.Dit is nu pas een week geleden.De haartjes van mijn bikinilijn zijn met meer dan de helft vermindert, wat zeker een reden is om verder te gaan met deze behandeling!!
groetjes, Bianca

Céline Du Caju - Miss Belgian Beauty 2006

Een aantal jaren geleden liet ik mijn oksels een 5 tal keer behandelen met IPL maar de haartjes keerden terug. Met het oog op gladde oksels en geen stress meer ivm stoppels of vervelende haartjes waar ik mij zeker tijdens de zomermaanden aan ergerde. Je zag wel dat de haartjes minderden maar ze zijn nooit volledig weggebleven… Het resultaat was niet zoals verwacht.

Ik kwam in ‘Parfumerie Center Latem’ bij mij in de buurt waar Nathalie mij aansprak over het effectieve resultaat van paramedische organisatie laserontharing.be. Ik probeerde het, de behandeling is zo goed als pijnloos … en met resultaat deze keer. Enkele weken na de behandelingen vielen de haartjes uit en is er reeds na 1 behandeling een mooi resultaat! Nog enkele behandelingen en ik ben klaar voor de zomer.

Céline

Carine - Antwerpen

PRACHTIG resultaat al na de eerste keer. GEWELDIG!!! Zeker een aanrader!

M. - Antwerpen

Hallo,
Een drietal weken geleden heb ik deze behandeling laten doen.
Ik ben een vrouw van 25 en heb beharing in mijn gelaat. Dit zorgt al jaren voor een complex, verdriet en veel scheren. Met veel moed en hoop start ik deze behandeling.
Ik ben er zeer tevreden van! Ten eerste is de behandelaar zeer aangenaam en geeft je vertrouwen.
De behandeling zelf is bijna pijnloos. En als voornaamste, er is al resultaat! Normaal moest ik mij dagelijks scheren en nu nog maar 1 keer per week. FANTASTISCH...
Mijn droom is dat na vijf behandelingen ik bijna haarloos zal zijn in mijn gelaat zodat mijn vriend me mag aanraken in mijn gezicht...
Ik wil alvast de behandelaar bedanken voor de goede zorgen!!

M.

ps) ik heb mijn behandeling in kapellen laten doen wat op zich ook al een uitstekend instituut is!!

Annick - Antwerpen

Vandaag voor een eerste behandeling geweest! Viel heel goed mee, niet helemaal pijnloos, alhoewel ik epileren pijnlijker vind. Ik voelde me dadelijk op mijn gemak door de sympathieke mensen. Men verwittigde me dat het nadien nog wat zou branden, maar dat heb ik zo goed als niet gevoeld! Een aanrader!!

Naomi - West-Vlaanderen

Had nog maar 1 behandeling gekregen en had al na 2 weken een duidelijk resultaat!

BV's aan het woord