Laserontharing.be

Getuigenissen

Desireé - Antwerpen

Als medewerkster van schoonheidsinstituut Pauline te Essen wilde ik dit heel graag aan andere mensen vertellen. Al heel wat jaren hebben er verschillende laser ons instituut gepasseerd, maar telkens zonder resultaat. Toen Fréderic bij ons kwam met de lightsheer diodelaser vertelde hij dat hij ons resultaat garandeerde. Ik ben toen als proefcliënt gegaan. Hij heeft de linkerkant van de bikinilijn behandeld en eerlijk: het doet veel minder pijn dan harsen, na ongeveer 14 dagen kon ik al verschil merken, geen last meer van ingegroeide haren, kortom ik ben ZEER TEVREDEN. Hebt u vraagjes dan wil ik u altijd te woord staan, of bent u eens in de omgeving van Essen stap dan gerust eens binnen in ons instituut. Vriendelijke groet Desireé

Brenda - Antwerpen

FANTASTISCH......... INDRUKWEKKEND ZELFS...... Ik ben ooit al eens behandeld met een ipl, en was een beetje wantrouwend geworden wat definitieve ontharingsapparaten betreft. Ik ben nu twee keer behandeld voor de oksels en het verschil is echt zoals ik hierboven al zei, verbluffend! Het is fijn te weten dat ik straks niet meer snelsnel moet scheren wanneer ik ga fitnessen, en vooral in de zomer ben je altijd zorgeloos clean. Ik raad iedereen (die nog twijfelt) aan de knoop door te hakken en van start te gaan. Groetjes Brenda

Eva Pauwels - Mediafiguur

Als mediafiguur die regelmatig in tijdschriften belandt, wil ik jullie iets verklappen. Onlangs ben ik bij Parfumerie Center Latem geweest voor mijn laserontharing behandeling. Wat een geweldige uitvinding! Ik liet de bikini behandelen. De behandeling verliep heel vlotjes en werd heel nauwkeurig uitgevoerd door Mieke, een toffe verpleegkundige.

Boven alle verwachting deed de behandeling totaal geen pijn. Ik ben heel blij dat het eindelijk gedaan is met het klungelen met scheermesjes. Het leven is nu veel gemakkelijker! Bovendien de bikini met een scheermesje goed scheren zonder snijwondjes te maken is een hele gymnastiek. Na de behandeling heb ik niets meer gevoeld, geen roodheid noch uitslag. Wauw, een hygiënisch bikinilijntje voor het leven…. Ik raad het iedereen aan.

poepsie - Antwerpen

Heb mij laten behandelen voor de bikinilijn en vind het resultaat perfect, ben er heel tevreden mee. Ben wel verrast met uw nieuwe site, spreekt mij veel minder aan dan vroeger! Voel mij nu in een koele Oost-Europese hospitaal met anonieme onpersoonlijke verzorging. :-S Alles is zo klinisch, koud en banaal geworden! Totaal in tegenstelling met uw hartelijke en joviaal houding die mij vlug gerust stelde! Hoop dat ik bij de volgende behandeling toch nog steeds diezelfde prettig persoonlijk onthaal ga krijgen! ;-) Vriendelijke groeten.

Veerle - Antwerpen

Ik heb m'n volledige bikinilijn/schaamstreek laten behandelen. Ik vond het eerst een beetje genant, maar ik werd op een professionele manier behandeld. De resultaten zijn verbluffend !

Bieke - Antwerpen

Ik heb ondertussen drie behandelingen achter de rug (bikini-lijn en oksels) en ben super-tevreden met het resultaat. Met mijn bikini-lijn moet ik voorlopig zelfs als niet meer terug komen. Bovendien kun je genieten van een professionele behandeling en worden al je vragen beantwoord. Een echte aanrader! Volgende winter begin ik vast en zeker met de laserontharing voor mijn onderbenen.

Linda - Brussel

Ik had nooit gedacht dat het resultaat onder mijn oksels zo goed ging zijn na de eerste keer, ik verheug me op de volgende behandelingen.
Tot volgende maand, Linda

BV's aan het woord