Laserontharing.be

Getuigenissen

poepsie - Antwerpen

Heb mij laten behandelen voor de bikinilijn en vind het resultaat perfect, ben er heel tevreden mee. Ben wel verrast met uw nieuwe site, spreekt mij veel minder aan dan vroeger! Voel mij nu in een koele Oost-Europese hospitaal met anonieme onpersoonlijke verzorging. :-S Alles is zo klinisch, koud en banaal geworden! Totaal in tegenstelling met uw hartelijke en joviaal houding die mij vlug gerust stelde! Hoop dat ik bij de volgende behandeling toch nog steeds diezelfde prettig persoonlijk onthaal ga krijgen! ;-) Vriendelijke groeten.

Veerle - Antwerpen

Ik heb m'n volledige bikinilijn/schaamstreek laten behandelen. Ik vond het eerst een beetje genant, maar ik werd op een professionele manier behandeld. De resultaten zijn verbluffend !

Olga Zelenko - Mediafiguur

Mijn laserbehandeling is zeker goed aangeslagen. Het was bijna niet pijnlijk en ik zag het resultaat al binnen 10 dagen na de eerste behandeling. Heel belangrijk ook is dat ik professioneel advies en een ruime uitleg kreeg.

Ik heb nu twee behandelingen ondergaan en het resultaat is boven mijn verwachtingen. Ik ben 100% tevreden en ik denk dat ik dit veel eerder had moeten doen!

Bieke - Antwerpen

Ik heb ondertussen drie behandelingen achter de rug (bikini-lijn en oksels) en ben super-tevreden met het resultaat. Met mijn bikini-lijn moet ik voorlopig zelfs als niet meer terug komen. Bovendien kun je genieten van een professionele behandeling en worden al je vragen beantwoord. Een echte aanrader! Volgende winter begin ik vast en zeker met de laserontharing voor mijn onderbenen.

Linda - Brussel

Ik had nooit gedacht dat het resultaat onder mijn oksels zo goed ging zijn na de eerste keer, ik verheug me op de volgende behandelingen.
Tot volgende maand, Linda

Nicky - Antwerpen

Ik ben echt overtuigd, twee weken geleden liet ik voor het eerst de bikini-lijn ontharen.
In tegenstelling tot harsontharing (na 2 weken kwamen alle haartjes terug) zie ik nu reeds na de eerste behandeling een enorm resultaat. De haartjes vallen allemaal af. En het ontharen zelf was wat mij betreft veel minder agressief dan met was.
De prijs ? ik besef nu gewoon dat ik op termijn een serieuze besparing doe! I ga door... en verheug mij op een koele.. NEE KALE zomer!!!!!

Ghislaine - Antwerpen

Gisteren ging ik voor een eerste behandeling laserontharing van mijn oksels. Toegegeven: ik was doodsbang dat het pijn zou doen (maar ja, je moet afzien om er mooi uit te zien, zegt moeder altijd) ... Niets daarvan! Al bij al viel het erg goed mee: de lichte prikkelingen waren erg draaglijk dankzij het koelingsmechanisme van deze Light Sheer Laser. Ik werd trouwens vakkundig behandeld door iemand die me van in het begin meteen geruststelde en het gesprek zodanig voerde dat ik wat afgeleid werd van heel het gebeuren. Ik kom dus zeker terug. En nu maar wachten dat die haartjes eruit vallen...binnen een tiental dagen.

BV's aan het woord