Laserontharing.be

Getuigenissen

Stéphane - Antwerpen

Gisteren voor de tweede keer mijn schouders laten onharen. Gezien mijn overbeharing op die plek was dit echt aangewezen. Een week na de eerste behandeling kwamen de eerste dode haartjes los. Een maand later was de "haaropkomst" opmerkelijk minder dan voordien. Ik kijk al uit naar het resultaat van de volgende weken. De persoon die mij behandelt én de LightSheer werken zo goed samen dat mijn schouders de dag na de behandeling aanvoelen alsof ze nooit behandeld zijn geweest. Ik ben heel tevreden over het resultaat !

Maddy - Antwerpen

FANTASTIS !!!!!!!!!!!!! Had ik dit al maar eerder gedurfd. Ik raad het iedereen aan die van zijn vervelende haren af wil. Het is echt pijnloos en doeltreffend. Ik heb me al een paar maal met was laten behandelen maar dan had ik enkele dagen last van irritatie. Met de laserbehandeling had ik geen enkele hinder en ik vond het zalig dat na ongeveer 1 week de haartjes er zo maar uit begonnen te vallen. Echt heel komisch dat je de haartjes er zo met je nagels kan uitnemen. Je moet zelfs niet trekken het gaat vanzelf. SUPPER !!!!!!!!! Zeker DOEN als je van die vervelende haartjes af wil! Bedankt

Olga Zelenko - Mediafiguur

Mijn laserbehandeling is zeker goed aangeslagen. Het was bijna niet pijnlijk en ik zag het resultaat al binnen 10 dagen na de eerste behandeling. Heel belangrijk ook is dat ik professioneel advies en een ruime uitleg kreeg.

Ik heb nu twee behandelingen ondergaan en het resultaat is boven mijn verwachtingen. Ik ben 100% tevreden en ik denk dat ik dit veel eerder had moeten doen!

Anja - Antwerpen

Zeer professioneel team! Duidelijke uitleg! Zeer klantgericht! En het belangrijkste: het werkt en is zo goed als pijnloos - voor mij dan toch! En geloof me, ik heb heel wat last van overtollige haargroei! Kortom, wat mij betreft: de uitvinding van de eeuw!

Annie - Antwerpen

Hallo met Annie! Ik heb lang nagedacht over de lasser ontharing van kin en bovenlip. Ik ben nu drie maal behandeld en zeer tevreden en heb bijna geen haartjes meer; ben niet meer verveeld om buiten te komen ik kan het iedereen aanbevelen. Het is ook pijnloos. Daarom wil ik de heer hartelijk danken voor lieve woordjes en vriendelijkheid. Veel groetjes Annie ( putte)

Katrien - Antwerpen

Hallo, Na een eerste behandeling in een Dermatologisch Instituut te Antwerpen was ik niet te spreken over definitieve ontharing. Het resultaat was een pijnlijke behandeling en verschillende brandwondjes thv bikini en oksel. Gelukkig kreeg ik informatie dat men ook andere technieken toepast. Ik heb vorige week mijn bikinilijn laten ontharen met de Laser te Kapellen en het resultaat is ongelooflijk. Geen pijn, geen brandwondjes en geen nazorg. Enkel uit de zon blijven is aangeraden. Alvast bedankt en graag tot volgende maand !! Katrien

Marjolein - Europa

Inmiddels heb ik al 1 behandeling ondergaan en mijn bevindingen zijn ronduit positief! De haargroei is nu veel minder, bovendien komen nieuwe haartjes minder snel terug en mijn huid ziet er een stuk beter uit (dat kon ik eerst niet zeggen, als gevolg van ingegroeide haren) Echt, ik kan dit iedereen aanbevelen: lightsheer is een wondermiddel, wat écht werkt! Vriendelijke groet van Marjolein Den Haag, Nederland www.marjol3in.nl.nu

BV's aan het woord