Laserontharing.be

Getuigenissen

Anne De Block - Antwerpen

Een klein jaartje geleden ben ik voor de eerste keer behandeld met de LightSheer diodelaser door de mensen van www.laserontharen.be. Een zoveelste poging om van mijn weelderige haargroei af te raken. Met een bikinilijn tot aan mijn enkels en benen waar niemand mocht naar kijken - laat staan aankomen... daarbij nog de kasten die uitpuilden van de crèmes, toestelletjes en scheermesjes dacht ik toen : we proberen maar weer... stel je voor dat het inderdaad DE oplossing voor mijn haarprobleem is... En jawel hoor... 3 behandelingen voor mijn bikinilijn, (ondertussen een héél jaar niet meer moeten waxen, scheren of prullen !!!!SUPER) later 4 behandelingen voor mijn onderbenen (gedaan met ingegroeide haartjes en lange broeken !!!SUPER SUPER) zit hier HET levende bewijs dat de behandeling echt werkt. Vorige week heb ik mijn bovenbenen en oksels een eerste maal laten behandelen ! Had ik een jaar geleden geweten dat ik zo tevreden zou zijn, had ik toen alles ineens laten laseren... ik zou er nu al vanaf geweest zijn! Bedankt om dit op zulk en professionele manier aan te pakken - mij zo goed te informeren en mij zo grondig te behandelen !! Iedereen die twijfelt mag mij gerust contacteren !!!(via mail liefst hé...haha)

Roxane - Antwerpen

Ik ben zeer tevreden over het effect van het laserontharen! Ik liet al drie maal mijn oksels bewerken met de laserontharing met als resultaat dat ik deze twee maanden van de grote vakantie ze geen enkele keer moest ontharen (Nu zijn er nog altijd GEEN nieuwe haartjes bijgekomen) Dus kan ik nu elke keer mijn armen in de lucht doen zonder tot de veronderstelling te komen dat ik mijn oksels niet heb onthaart!

Eva Pauwels - Mediafiguur

Als mediafiguur die regelmatig in tijdschriften belandt, wil ik jullie iets verklappen. Onlangs ben ik bij Parfumerie Center Latem geweest voor mijn laserontharing behandeling. Wat een geweldige uitvinding! Ik liet de bikini behandelen. De behandeling verliep heel vlotjes en werd heel nauwkeurig uitgevoerd door Mieke, een toffe verpleegkundige.

Boven alle verwachting deed de behandeling totaal geen pijn. Ik ben heel blij dat het eindelijk gedaan is met het klungelen met scheermesjes. Het leven is nu veel gemakkelijker! Bovendien de bikini met een scheermesje goed scheren zonder snijwondjes te maken is een hele gymnastiek. Na de behandeling heb ik niets meer gevoeld, geen roodheid noch uitslag. Wauw, een hygiënisch bikinilijntje voor het leven…. Ik raad het iedereen aan.

Stéphane - Antwerpen

Gisteren voor de tweede keer mijn schouders laten onharen. Gezien mijn overbeharing op die plek was dit echt aangewezen. Een week na de eerste behandeling kwamen de eerste dode haartjes los. Een maand later was de "haaropkomst" opmerkelijk minder dan voordien. Ik kijk al uit naar het resultaat van de volgende weken. De persoon die mij behandelt én de LightSheer werken zo goed samen dat mijn schouders de dag na de behandeling aanvoelen alsof ze nooit behandeld zijn geweest. Ik ben heel tevreden over het resultaat !

Maddy - Antwerpen

FANTASTIS !!!!!!!!!!!!! Had ik dit al maar eerder gedurfd. Ik raad het iedereen aan die van zijn vervelende haren af wil. Het is echt pijnloos en doeltreffend. Ik heb me al een paar maal met was laten behandelen maar dan had ik enkele dagen last van irritatie. Met de laserbehandeling had ik geen enkele hinder en ik vond het zalig dat na ongeveer 1 week de haartjes er zo maar uit begonnen te vallen. Echt heel komisch dat je de haartjes er zo met je nagels kan uitnemen. Je moet zelfs niet trekken het gaat vanzelf. SUPPER !!!!!!!!! Zeker DOEN als je van die vervelende haartjes af wil! Bedankt

Anja - Antwerpen

Zeer professioneel team! Duidelijke uitleg! Zeer klantgericht! En het belangrijkste: het werkt en is zo goed als pijnloos - voor mij dan toch! En geloof me, ik heb heel wat last van overtollige haargroei! Kortom, wat mij betreft: de uitvinding van de eeuw!

Annie - Antwerpen

Hallo met Annie! Ik heb lang nagedacht over de lasser ontharing van kin en bovenlip. Ik ben nu drie maal behandeld en zeer tevreden en heb bijna geen haartjes meer; ben niet meer verveeld om buiten te komen ik kan het iedereen aanbevelen. Het is ook pijnloos. Daarom wil ik de heer hartelijk danken voor lieve woordjes en vriendelijkheid. Veel groetjes Annie ( putte)

BV's aan het woord