Laserontharing.be

Getuigenissen

Els-Sophie Desmet - Liège

Ik ben momenteel bezig met mijn behandeling in Waremme en ben tot nu toe tevreden met het resultaat! Ik heb al geen last meer van een geïrriteerde huid. De verpleegster is super, zeker niks om over aan te merken!

Celine Derwa - Liège

Mijn behandeling in Waremme verloopt zeer goed! Ben momenteel zeer tevreden over het resultaat, alles verloopt zoals het moet! De verpleegster is een heel vriendelijke, het is bijna leuk om even te komen afzien bij haar!

Truus Druyts - Mediafigure

Bij de eerste behandeling had ik een beetje klamme handen, maar de uitleg die ik kreeg was erg duidelijk en coherent. Het feit dat de procedure wordt uitgevoerd door paramedisch personeel, vind ik zelf ook een absoluut pluspunt. Dat geeft toch meer vertrouwen.

Akkoord, het prikt wel even tijdens de behandeling en ik ben niet echt een held, maar de pijnlijke zones worden meteen voorzien van een zalfje. Niks onoverkomelijks dus.

Na een paar behandelingen heb ik echt al een mooi resultaat! Gave gladde huid, zonder ongewenste haartjes. Tijds- en geldbesparing op termijn. Met een gerust hart naar zwembad, naar de osteopaat, naar de dokter, naar een fotoshoot of sportclub … En net dat tikkeltje zelfzekerder op momenten dat je het goed kan gebruiken. Had ik dat eerder geweten.

Laurence - Oost-Vlaanderen

Net mijn zesde behandeling voor mijn oksels gehad bij Mieke in schoonheidsinstituut Manon in Merelbeke. Ik ben supertevreden met het resultaat: na vier weken niet scheren staan er nog maar enkele fijne haartjes! Zoals altijd supervriendelijke behandeling door Mieke. Echt een aanrader en de investering in jezelf meer dan waard. Niet twijfelen en gewoon doen!

Lara - Antwerpen

Mijn eerste behandeling bij Christine gehad in instituut Scarabee. Ze gaf goede en realistisch uitleg over het feit dat je meerdere bahndeling nodig hebt en dat niet alles in 1 keer weg is. Heel lief en toch goed professioneel

Charlotte Van Looy - Antwerpen

Ik ben momenteel in behandeling bij Denise Van Turnhout in Lier en ben al ongelooflijk tevreden met het resultaat!! De fantastische service én mega lieve vrouw(en) maakt dat het uitje naar de schoonheidsspecialiste ook gewoon een gezellig onderonsje wordt... :-) Merci voor de goede zorgen! Een echte aanrader!!

Margot - Vlaams-Brabant

Ik ben vandaag voor mijn vierde sessie van mijn benen bij An-Sofie gekomen. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat. Ik heb altijd veel haar op mijn benen gehad en moest mij dagelijks scheren. Nu zijn er al veel minder haartjes aanwezig en moet ik mij nog maar 1 keer per week scheren. An-Sofie zorgt voor de nodige afleiding waardoor de behandelingen voorbij vliegen. Ik kan het aan iedereen aanraden en heb zelfs spijt dat ik nooit eerder begonnen ben.

BV's aan het woord