Laserontharing.be

Getuigenissen

Els-Sophie Desmet - Liège

Ik ben momenteel bezig met mijn behandeling in Waremme en ben tot nu toe tevreden met het resultaat! Ik heb al geen last meer van een geïrriteerde huid. De verpleegster is super, zeker niks om over aan te merken!

Celine Derwa - Liège

Mijn behandeling in Waremme verloopt zeer goed! Ben momenteel zeer tevreden over het resultaat, alles verloopt zoals het moet! De verpleegster is een heel vriendelijke, het is bijna leuk om even te komen afzien bij haar!

Noémie Happart - Miss België 2013

Als Miss België moet ik er steeds piekfijn uitzien. Mijn agenda staat bomvol met televisieopnames, fotoshoots en defilés.

Al na mijn eerste dag als Miss België ontdekte ik dat de pers soms genadeloos hard is en alles opmerkt. Was het nu een schaduw onder mijn oksels of niet? Feit blijft dat ongewenste haartjes niet leuk zijn! En vooral niet makkelijk om bij te houden in een drukke agenda. Wat was ik blij toen Laserontharing.be onze nieuwste partner werd! Blij dat ik eindelijk voorgoed van ongewenste haartjes verlost zou zijn en tegelijk ook tevreden dat ik de pers kan geruststellen.

Mijn eerste behandeling bij Parfuma in Antwerpen verliep perfect. Ik kreeg van Claire een professionele uitleg en kon haar ook een aantal vragen stellen. Ik hoorde namelijk van een aantal vriendinnen die een andere behandeling hadden ondergaan dat het heel pijnlijk was maar niets is minder waar!! Claire had gelijk! Ik voelde amper iets en als ik iets voelde was het een klein prikje, niets in vergelijking met een harsbehandeling of epileertoestel!! Mijn oksels en bikinilijn werden reeds behandeld, ik heb net een babyvelletje! Ik kijk al uit naar de volgende behandelingen. Voorgoed en pijnloos haar-vrij zijn! Dat wil elke vrouw toch, niet?

Dikke kus, Noémie, Miss België 2013

Laurence - Oost-Vlaanderen

Net mijn zesde behandeling voor mijn oksels gehad bij Mieke in schoonheidsinstituut Manon in Merelbeke. Ik ben supertevreden met het resultaat: na vier weken niet scheren staan er nog maar enkele fijne haartjes! Zoals altijd supervriendelijke behandeling door Mieke. Echt een aanrader en de investering in jezelf meer dan waard. Niet twijfelen en gewoon doen!

Lara - Antwerpen

Mijn eerste behandeling bij Christine gehad in instituut Scarabee. Ze gaf goede en realistisch uitleg over het feit dat je meerdere bahndeling nodig hebt en dat niet alles in 1 keer weg is. Heel lief en toch goed professioneel

Charlotte Van Looy - Antwerpen

Ik ben momenteel in behandeling bij Denise Van Turnhout in Lier en ben al ongelooflijk tevreden met het resultaat!! De fantastische service én mega lieve vrouw(en) maakt dat het uitje naar de schoonheidsspecialiste ook gewoon een gezellig onderonsje wordt... :-) Merci voor de goede zorgen! Een echte aanrader!!

Margot - Vlaams-Brabant

Ik ben vandaag voor mijn vierde sessie van mijn benen bij An-Sofie gekomen. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat. Ik heb altijd veel haar op mijn benen gehad en moest mij dagelijks scheren. Nu zijn er al veel minder haartjes aanwezig en moet ik mij nog maar 1 keer per week scheren. An-Sofie zorgt voor de nodige afleiding waardoor de behandelingen voorbij vliegen. Ik kan het aan iedereen aanraden en heb zelfs spijt dat ik nooit eerder begonnen ben.

BV's aan het woord