Laserontharing.be

Getuigenissen

De Rous Deborah - West-Vlaanderen

Hallo, Bij deze wil ik even vermelden dat ik 3 zones laat behandelen door Ines. Een top vrouw! Nog nooit zo op mijn gemak geweest, zeer professioneel. En een prachtig resultaat! Zou het iedereen aanraden!

Veerle - Oost-Vlaanderen

Als jij hier, net als ik destijds, bij de getuigenissen komt zoeken of het effectief wel zo geweldig is als ze het doen lijken: JA! :-) Het enige nadeel is dat het wel prijzig is, maar voor de twijfelaars: het is echt het geld waard en hoe vroeger je eraan begint, hoe langer je ervan kan genieten! En als je het eindresultaat voor ogen houdt, vallen de prikjes best wel mee (niet pijnlijker dan waxen). Ikzelf had last van heel donkere beharing in combinatie met een gevoelige huid die er helemaal niet meer mooi uitzag door het scheren/waxen. Nu heb ik net mijn 5e behandeling van bikini en buiklijn achter de rug en het verschil is immens. Eindelijk kan ik mijn voorafgaande strikte planning van ontharen + zalfjes smeren laten vallen en zorgeloos in korte jeansshort of bikini rondlopen. Bij start kreeg ik van Mieke een heel duidelijke en directe uitleg over hoe de werking is en wat ik kon verwachten en reeds na de 2e behandeling zag ik al een groot verschil. Zo blij dat ik dit heb ontdekt!

Ann Van Elsen - Miss België 2002

De behandelingen waren veel minder pijnlijk dan ik verwachtte. De angst voor de pijn hield me altijd tegen om eraan te beginnen. Maar die angst was dus onterecht!

Ik voel me ontzettend vrij nu ik al enkele behandelingen achter de rug heb bij Parfumerie-Center te Sint Martens Latem. Het resultaat is verbluffend.

En mijn vakantie begon 's ochtends relax met een tasje koffie in plaats van onder de douche met een scheerbeurt. Zaaaalig! Ik heb maar van 1 ding spijt: dat ik dit niet veel eerder heb laten doen! Duizendmaal dank want nu voel ik me op en top vrouw! Op elke moment van de dag, zonder gêne.

Adina N - Oost-Vlaanderen

Laserontharing is een droom! Het is niet pijnlijk en de resultaat is heel goed! Het beste deel is dat ik geen meer ondergegroiede haartjes heb en mijn huid ziet er veel better uit. De haartjes die uitgevallen zijn, komen niet meer uit. Ik werd behandeld door Mieke, die een heel leuke vrouw is. Voor mij is dit ook belangrijk - het algemene gevoel van de sessie. Ik heb al 5 sessies ondergaan. Mijn ervaring is zeer positief en ik zal zeker terug voor andere lichaamsdelen gaan. Dank je wel!

Heidi S - Oost-Vlaanderen

Super goede ervaring! Echte aanrader. Zo fijn om niet meer aan die haartjes te moeten denken en altijd haarloos te zijn.

Sofie B - Vlaams-Brabant

Mijn ervaring was zeer positief! Ik heb 1 behandeling achter de rug en ik zie al resultaat! Ik heb de voorbije jaren 2 andere technieken geprobeerd (vpl en ander type laser) waarbij het resultaat tegenviel na vele behandelingen. Laserontharing werkt meer in detail en ze besteden ook veel meer tijd aan zowel informatie als de behandeling zelf. Ik geloof dat ik hiermee eindelijk van alle haartjes verlost ben!

Hilde willems - Vlaams-Brabant

Super !!!

BV's aan het woord