Laserontharing.be

Getuigenissen

Maertens.m - Oost-Vlaanderen

Ik heb er toch wel een paar jaar over gedaan tot ik op een keer te horen kreeg\"je mag je ook wel eens scheren.....en je hebt een snor en een baard\" Mijn besluit stond vast...ik heb een eerste sessie achter de rug en ik ben zeker van plan om verder te doen

Marlies - West-Vlaanderen

Ik ben super tevreden van deze laserontharing! Ik voel me lichamelijk veel beter, weg met de vervelende haartjes! Na het scheren had ik ook altijd last van ontstekingen en dat jeukte soms ook.. na 1 dag had je weeral stoppelkes :( nu is het een droom, voel me op mn gemak, bespaar tijd uit en durf nu trg in bikini rondlopen :) een aanrader voor iedereen! Na de bikini zal ik mn oksels nog laten herdoen en dan normaal mijn benen. Het is duur maar het is een investering voor mezelf! Ik raad het bij iedere vrouw aan en ondertussen al 2 vriendinnen ook gestart met de behandelingen. #eentevredenKlant

Saartje Vandendriessche - Mediafiguur

Tja teveel haar op je benen, het blijft een vrouwelijk pijnpunt. Ook ik heb er last van. Vroeger deed ik de overbodige haargroei weg met een epilady, maar dan begonnen mijn haartjes in mijn huid te groeien, en moest ik die er altijd uitpulken. Later scheerde ik mijn benen, maar mijn huid werd er zo droog van. En 2 dagen later priemden de haartjes er weer door. Veet vind ik echt een vies product, en om de 2 weken naar de schoonheidsspecialist lopen, daar heb ik de tijd niet voor.

Nee, ik moest er maar eens dringend werk van maken: Definitieve ontharing. Het is niet altijd iedereen meegegeven, maar ik kwam meteen bij de juiste mensen terecht: bij de organisatie www.laserontharing.be via het schoonheisdinstituut Essentielles te Berchem. De behandelingen verliepen erg vlot. Al na de eerste keer was het resultaat duidelijk zichtbaar. De vrij dikke zwarte haren, kwamen nog wel terug, maar een pak minder, en veel dunner. "Je zult de benen hebben van Claudia Schiffer", hoorde ik Frederic nog zeggen.

Ja dat zal wel, dacht ik tijdens mijn 2de behandeling. En warempel, na mijn 3de behandeling begon het er echt op te lijken. Benen zo glad als een paling, met hier en daar nog een klein dun haartje. En geloof me na de 5de behandeling was alles weg, pief poef paf en ze waren weg. Nu nog mijn bikini en ik ben helemaal tevreden.

Margot Hallemans - Antwerpen

Ik ben 6 sessies bij Christine geweest voor ontharing van mijn oksels. Na 3 beurten voelde en zag ik al een verschil. De behandeling viel net in de zomer, dus moest me bijna twee maanden niet scheren. Heerlijk was dat! Christine was een zeer fijne madam die me tijdens de eerste sessie volledig heeft ingelicht over de werking en procedure. De sessies worden ook afgestemd op eventuele hormoonbehandelingen. Neem jij bijvoorbeeld hormoonanticonceptie, zijn er 1 of 2 extra sessies nodig, omdat onze beharing dan intenser wordt, net door de extra hormonen in ons lichaam. Heel die medische uitleg daarbij vond ik ook zeer interessant en leerrijk. Ik kan de laserontharing aan iedereen aanraden. Het doet niet zo’n pijn als ik had verwacht en de goede service en begeleiding hebben me aangenaam verrast!

Kristin - Antwerpen

Na jaren van twijfelen of ik eraan zou beginnen heb ik de knoop dan toch doorgehakt: Bedankt Kristien, efficiënt en pijnloos; zeer professioneel!

Sofie - Oost-Vlaanderen

Ik ga al een tijdje naar Instituut Apart in Oudenaarde voor mijn benen, oksels en bikinilijn te laten laseren. Els doet dit fantastisch! Ze gaat grondig te werk en is zeer sympathiek. Ik ben zeer tevreden! Ik vind laserontharing een aanrader, ik heb amper nog last van ongewenste haren.

Derwa Audrey - Liège

Super verpleegster! Altijd heel vriendelijk en even professioneel!

BV's aan het woord