Laserontharing.be

Getuigenissen

Marlies - West-Vlaanderen

Ik ben super tevreden van deze laserontharing! Ik voel me lichamelijk veel beter, weg met de vervelende haartjes! Na het scheren had ik ook altijd last van ontstekingen en dat jeukte soms ook.. na 1 dag had je weeral stoppelkes :( nu is het een droom, voel me op mn gemak, bespaar tijd uit en durf nu trg in bikini rondlopen :) een aanrader voor iedereen! Na de bikini zal ik mn oksels nog laten herdoen en dan normaal mijn benen. Het is duur maar het is een investering voor mezelf! Ik raad het bij iedere vrouw aan en ondertussen al 2 vriendinnen ook gestart met de behandelingen. #eentevredenKlant

Margot Hallemans - Antwerpen

Ik ben 6 sessies bij Christine geweest voor ontharing van mijn oksels. Na 3 beurten voelde en zag ik al een verschil. De behandeling viel net in de zomer, dus moest me bijna twee maanden niet scheren. Heerlijk was dat! Christine was een zeer fijne madam die me tijdens de eerste sessie volledig heeft ingelicht over de werking en procedure. De sessies worden ook afgestemd op eventuele hormoonbehandelingen. Neem jij bijvoorbeeld hormoonanticonceptie, zijn er 1 of 2 extra sessies nodig, omdat onze beharing dan intenser wordt, net door de extra hormonen in ons lichaam. Heel die medische uitleg daarbij vond ik ook zeer interessant en leerrijk. Ik kan de laserontharing aan iedereen aanraden. Het doet niet zo’n pijn als ik had verwacht en de goede service en begeleiding hebben me aangenaam verrast!

Ann Van Elsen - Miss België 2002

De behandelingen waren veel minder pijnlijk dan ik verwachtte. De angst voor de pijn hield me altijd tegen om eraan te beginnen. Maar die angst was dus onterecht!

Ik voel me ontzettend vrij nu ik al enkele behandelingen achter de rug heb bij Parfumerie-Center te Sint Martens Latem. Het resultaat is verbluffend.

En mijn vakantie begon 's ochtends relax met een tasje koffie in plaats van onder de douche met een scheerbeurt. Zaaaalig! Ik heb maar van 1 ding spijt: dat ik dit niet veel eerder heb laten doen! Duizendmaal dank want nu voel ik me op en top vrouw! Op elke moment van de dag, zonder gêne.

Kristin - Antwerpen

Na jaren van twijfelen of ik eraan zou beginnen heb ik de knoop dan toch doorgehakt: Bedankt Kristien, efficiënt en pijnloos; zeer professioneel!

Sofie - Oost-Vlaanderen

Ik ga al een tijdje naar Instituut Apart in Oudenaarde voor mijn benen, oksels en bikinilijn te laten laseren. Els doet dit fantastisch! Ze gaat grondig te werk en is zeer sympathiek. Ik ben zeer tevreden! Ik vind laserontharing een aanrader, ik heb amper nog last van ongewenste haren.

Derwa Audrey - Liège

Super verpleegster! Altijd heel vriendelijk en even professioneel!

Els-Sophie Desmet - Liège

Ik ben momenteel bezig met mijn behandeling in Waremme en ben tot nu toe tevreden met het resultaat! Ik heb al geen last meer van een geïrriteerde huid. De verpleegster is super, zeker niks om over aan te merken!

BV's aan het woord