Laserontharing.be

Getuigenissen

Maertens.m - Oost-Vlaanderen

Ik heb er toch wel een paar jaar over gedaan tot ik op een keer te horen kreeg\"je mag je ook wel eens scheren.....en je hebt een snor en een baard\" Mijn besluit stond vast...ik heb een eerste sessie achter de rug en ik ben zeker van plan om verder te doen

Marlies - West-Vlaanderen

Ik ben super tevreden van deze laserontharing! Ik voel me lichamelijk veel beter, weg met de vervelende haartjes! Na het scheren had ik ook altijd last van ontstekingen en dat jeukte soms ook.. na 1 dag had je weeral stoppelkes :( nu is het een droom, voel me op mn gemak, bespaar tijd uit en durf nu trg in bikini rondlopen :) een aanrader voor iedereen! Na de bikini zal ik mn oksels nog laten herdoen en dan normaal mijn benen. Het is duur maar het is een investering voor mezelf! Ik raad het bij iedere vrouw aan en ondertussen al 2 vriendinnen ook gestart met de behandelingen. #eentevredenKlant

Eva Pauwels - Mediafiguur

Als mediafiguur die regelmatig in tijdschriften belandt, wil ik jullie iets verklappen. Onlangs ben ik bij Parfumerie Center Latem geweest voor mijn laserontharing behandeling. Wat een geweldige uitvinding! Ik liet de bikini behandelen. De behandeling verliep heel vlotjes en werd heel nauwkeurig uitgevoerd door Mieke, een toffe verpleegkundige.

Boven alle verwachting deed de behandeling totaal geen pijn. Ik ben heel blij dat het eindelijk gedaan is met het klungelen met scheermesjes. Het leven is nu veel gemakkelijker! Bovendien de bikini met een scheermesje goed scheren zonder snijwondjes te maken is een hele gymnastiek. Na de behandeling heb ik niets meer gevoeld, geen roodheid noch uitslag. Wauw, een hygiënisch bikinilijntje voor het leven…. Ik raad het iedereen aan.

Margot Hallemans - Antwerpen

Ik ben 6 sessies bij Christine geweest voor ontharing van mijn oksels. Na 3 beurten voelde en zag ik al een verschil. De behandeling viel net in de zomer, dus moest me bijna twee maanden niet scheren. Heerlijk was dat! Christine was een zeer fijne madam die me tijdens de eerste sessie volledig heeft ingelicht over de werking en procedure. De sessies worden ook afgestemd op eventuele hormoonbehandelingen. Neem jij bijvoorbeeld hormoonanticonceptie, zijn er 1 of 2 extra sessies nodig, omdat onze beharing dan intenser wordt, net door de extra hormonen in ons lichaam. Heel die medische uitleg daarbij vond ik ook zeer interessant en leerrijk. Ik kan de laserontharing aan iedereen aanraden. Het doet niet zo’n pijn als ik had verwacht en de goede service en begeleiding hebben me aangenaam verrast!

Kristin - Antwerpen

Na jaren van twijfelen of ik eraan zou beginnen heb ik de knoop dan toch doorgehakt: Bedankt Kristien, efficiënt en pijnloos; zeer professioneel!

Sofie - Oost-Vlaanderen

Ik ga al een tijdje naar Instituut Apart in Oudenaarde voor mijn benen, oksels en bikinilijn te laten laseren. Els doet dit fantastisch! Ze gaat grondig te werk en is zeer sympathiek. Ik ben zeer tevreden! Ik vind laserontharing een aanrader, ik heb amper nog last van ongewenste haren.

Derwa Audrey - Liège

Super verpleegster! Altijd heel vriendelijk en even professioneel!

BV's aan het woord