Laserontharing.be

Getuigenissen

Margot - Vlaams-Brabant

Ik ben vandaag voor mijn vierde sessie van mijn benen bij An-Sofie gekomen. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat. Ik heb altijd veel haar op mijn benen gehad en moest mij dagelijks scheren. Nu zijn er al veel minder haartjes aanwezig en moet ik mij nog maar 1 keer per week scheren. An-Sofie zorgt voor de nodige afleiding waardoor de behandelingen voorbij vliegen. Ik kan het aan iedereen aanraden en heb zelfs spijt dat ik nooit eerder begonnen ben.

Audry - Vlaams-Brabant

Zoals altijd heel erg vriendelijk en ontzettend professioneel onthaald door Kathleen bij Skyncare! Alleen een aanrader!

An Lemmens - Mediafiguur

Na 3 behandelingen voelen mijn oksels glad aan. Met een gerust gevoel kan ik elk moment op vakantie vertrekken.

Lidewij - Vlaams-Brabant

Na de positieve ervaring met de benen, ook meteen oksels en bikini laten doen. Het effect werkt verslavend! Duur, maar absoluut het geld waard. Zeker als je terecht komt bij Mieke, waarmee je elk bezoek een aangename babbel kan doen (en die ook alles onthoudt!!:o). Zeer fijne ervaring. BEDANKT MIEKE!

Leen Dendievel - Antwerpen

Als actrice kom je in situaties terecht waar je niet de ruimte hebt om je apart om te kleden. Je lichaam is ook je instrument en schaamte of terughoudendheid is niet meteen de bedoeling op scene of op de set. Daarom is het gemak, ten allen tijde haartjesvrij te zijn, geweldig. Het is daarbij (voor mij althans) pijnloos en een vriendelijke en snelle service.

Leen Dendievel - Antwerpen

Fijne service en top resultaat!!

Yirka - Antwerpen

Wat een aanrader, eindelijk geen last meer van ingegroeide haren etc...Resultaat is top! Service en klantvriendelijkheid zijn ook super!

BV's aan het woord