Laserontharing.be

Getuigenissen

Veerle - Oost-Vlaanderen

Als jij hier, net als ik destijds, bij de getuigenissen komt zoeken of het effectief wel zo geweldig is als ze het doen lijken: JA! :-) Het enige nadeel is dat het wel prijzig is, maar voor de twijfelaars: het is echt het geld waard en hoe vroeger je eraan begint, hoe langer je ervan kan genieten! En als je het eindresultaat voor ogen houdt, vallen de prikjes best wel mee (niet pijnlijker dan waxen). Ikzelf had last van heel donkere beharing in combinatie met een gevoelige huid die er helemaal niet meer mooi uitzag door het scheren/waxen. Nu heb ik net mijn 5e behandeling van bikini en buiklijn achter de rug en het verschil is immens. Eindelijk kan ik mijn voorafgaande strikte planning van ontharen + zalfjes smeren laten vallen en zorgeloos in korte jeansshort of bikini rondlopen. Bij start kreeg ik van Mieke een heel duidelijke en directe uitleg over hoe de werking is en wat ik kon verwachten en reeds na de 2e behandeling zag ik al een groot verschil. Zo blij dat ik dit heb ontdekt!

Adina N - Oost-Vlaanderen

Laserontharing is een droom! Het is niet pijnlijk en de resultaat is heel goed! Het beste deel is dat ik geen meer ondergegroiede haartjes heb en mijn huid ziet er veel better uit. De haartjes die uitgevallen zijn, komen niet meer uit. Ik werd behandeld door Mieke, die een heel leuke vrouw is. Voor mij is dit ook belangrijk - het algemene gevoel van de sessie. Ik heb al 5 sessies ondergaan. Mijn ervaring is zeer positief en ik zal zeker terug voor andere lichaamsdelen gaan. Dank je wel!

Saartje Vandendriessche - Mediafiguur

Tja teveel haar op je benen, het blijft een vrouwelijk pijnpunt. Ook ik heb er last van. Vroeger deed ik de overbodige haargroei weg met een epilady, maar dan begonnen mijn haartjes in mijn huid te groeien, en moest ik die er altijd uitpulken. Later scheerde ik mijn benen, maar mijn huid werd er zo droog van. En 2 dagen later priemden de haartjes er weer door. Veet vind ik echt een vies product, en om de 2 weken naar de schoonheidsspecialist lopen, daar heb ik de tijd niet voor.

Nee, ik moest er maar eens dringend werk van maken: Definitieve ontharing. Het is niet altijd iedereen meegegeven, maar ik kwam meteen bij de juiste mensen terecht: bij de organisatie www.laserontharing.be via het schoonheisdinstituut Essentielles te Berchem. De behandelingen verliepen erg vlot. Al na de eerste keer was het resultaat duidelijk zichtbaar. De vrij dikke zwarte haren, kwamen nog wel terug, maar een pak minder, en veel dunner. "Je zult de benen hebben van Claudia Schiffer", hoorde ik Frederic nog zeggen.

Ja dat zal wel, dacht ik tijdens mijn 2de behandeling. En warempel, na mijn 3de behandeling begon het er echt op te lijken. Benen zo glad als een paling, met hier en daar nog een klein dun haartje. En geloof me na de 5de behandeling was alles weg, pief poef paf en ze waren weg. Nu nog mijn bikini en ik ben helemaal tevreden.

Heidi S - Oost-Vlaanderen

Super goede ervaring! Echte aanrader. Zo fijn om niet meer aan die haartjes te moeten denken en altijd haarloos te zijn.

Sofie B - Vlaams-Brabant

Mijn ervaring was zeer positief! Ik heb 1 behandeling achter de rug en ik zie al resultaat! Ik heb de voorbije jaren 2 andere technieken geprobeerd (vpl en ander type laser) waarbij het resultaat tegenviel na vele behandelingen. Laserontharing werkt meer in detail en ze besteden ook veel meer tijd aan zowel informatie als de behandeling zelf. Ik geloof dat ik hiermee eindelijk van alle haartjes verlost ben!

Hilde willems - Vlaams-Brabant

Super !!!

Greet - West-Vlaanderen

Door de laserbehandelingen bij Glamish voel ik mij terug vrij, op mijn gemak en zelfzeker. Geen zorgen meer over ongewenste haartjes of de stress om nog telkens tijd te steken in de talloze scheringen. Glamish houdt de behandelingen bij en zorgt voor een definitief en persoonlijk resultaat. Ik ben heel tevreden.

BV's aan het woord