Laserontharing.be

Getuigenissen

Alicia truyens - Antwerpen

Super professionele en vriendelijke behandeling. Ben zeer tevreden van het resultaat. Een absolute aanrader!!!! Bedankt Kathleen

MC - Vlaams-Brabant

Nu mijn oksels gedaan zijn, ga ik over op benen en bikini. Nooit gedacht dat het resultaat zo goed zou zijn. Dankjewel Mieke en Instituut Carola, ik voel me heel wat zelfzekerder!

Ann Van Elsen - Miss België 2002

De behandelingen waren veel minder pijnlijk dan ik verwachtte. De angst voor de pijn hield me altijd tegen om eraan te beginnen. Maar die angst was dus onterecht!

Ik voel me ontzettend vrij nu ik al enkele behandelingen achter de rug heb bij Parfumerie-Center te Sint Martens Latem. Het resultaat is verbluffend.

En mijn vakantie begon 's ochtends relax met een tasje koffie in plaats van onder de douche met een scheerbeurt. Zaaaalig! Ik heb maar van 1 ding spijt: dat ik dit niet veel eerder heb laten doen! Duizendmaal dank want nu voel ik me op en top vrouw! Op elke moment van de dag, zonder gêne.

Petra - Vlaams-Brabant

Eindelijk geen maandelijkse ontharing meer nodig met wax! Had dit veeeeeeel vroeger moeten doen! Super resultaat na reeds 1 beurt! Niet twijfelen doen, geld meer dan waard! Dank aan Cibelle te Huizingen en de verpleegkundige Mieke!!

Angie Rambour - West-Vlaanderen

Gisteren mijn eerste behandeling gehad: bikini & oksels. Vooraf had ik wat schrik, want ik had gehoord dat het pijnlijk was... maar heb totaal geen pijn gehad, ik voelde wel iets en je kunt niet zeggen dat het deugd doet maar pijn deed het zeker niet. Ik hoop dat de volgende behandelingen precies hetzelfde voelen & dat ik binnenkort ook resultaat zie :-) ik kijk alvast uit naar mijn volgende behandelingen & om de haartjes te zien verminderen!

Stef - Vlaams-Brabant

Ik was het echt beu om te scheren/waxen zonder deftig resultaat. Na wat twijfelen, dan toch gestart met het laseren van mijn eerste behandelzone. Nu, ondertussen vijf jaar geleden, nog steeds zeer tevreden over het blijvende resultaat op mijn oksels! Recent ben ik gestart met mijn derde behandelzone, de bikinilijn. Een intieme zone, maar met dank aan de professionele en aangename werking van An-Sofie, was ik volledig op mijn gemak. Na de eerste behandeling weer meteen zichtbaar resultaat!

Hilde - Limburg

Zeer duidelijke uitleg. De behandeling zelf viel super goed mee. Je voelt iets maar is absoluut niet pijnlijk of hinderlijk!

BV's aan het woord