Laserontharing.be

Getuigenissen

Audry - Vlaams-Brabant

Zoals altijd heel erg vriendelijk en ontzettend professioneel onthaald door Kathleen bij Skyncare! Alleen een aanrader!

Lidewij - Vlaams-Brabant

Na de positieve ervaring met de benen, ook meteen oksels en bikini laten doen. Het effect werkt verslavend! Duur, maar absoluut het geld waard. Zeker als je terecht komt bij Mieke, waarmee je elk bezoek een aangename babbel kan doen (en die ook alles onthoudt!!:o). Zeer fijne ervaring. BEDANKT MIEKE!

Céline Du Caju - Miss Belgian Beauty 2006

Een aantal jaren geleden liet ik mijn oksels een 5 tal keer behandelen met IPL maar de haartjes keerden terug. Met het oog op gladde oksels en geen stress meer ivm stoppels of vervelende haartjes waar ik mij zeker tijdens de zomermaanden aan ergerde. Je zag wel dat de haartjes minderden maar ze zijn nooit volledig weggebleven… Het resultaat was niet zoals verwacht.

Ik kwam in ‘Parfumerie Center Latem’ bij mij in de buurt waar Nathalie mij aansprak over het effectieve resultaat van paramedische organisatie laserontharing.be. Ik probeerde het, de behandeling is zo goed als pijnloos … en met resultaat deze keer. Enkele weken na de behandelingen vielen de haartjes uit en is er reeds na 1 behandeling een mooi resultaat! Nog enkele behandelingen en ik ben klaar voor de zomer.

Céline

Leen Dendievel - Antwerpen

Als actrice kom je in situaties terecht waar je niet de ruimte hebt om je apart om te kleden. Je lichaam is ook je instrument en schaamte of terughoudendheid is niet meteen de bedoeling op scene of op de set. Daarom is het gemak, ten allen tijde haartjesvrij te zijn, geweldig. Het is daarbij (voor mij althans) pijnloos en een vriendelijke en snelle service.

Leen Dendievel - Antwerpen

Fijne service en top resultaat!!

Yirka - Antwerpen

Wat een aanrader, eindelijk geen last meer van ingegroeide haren etc...Resultaat is top! Service en klantvriendelijkheid zijn ook super!

De Rous Deborah - West-Vlaanderen

Hallo, Bij deze wil ik even vermelden dat ik 3 zones laat behandelen door Ines. Een top vrouw! Nog nooit zo op mijn gemak geweest, zeer professioneel. En een prachtig resultaat! Zou het iedereen aanraden!

BV's aan het woord