Laserontharing.be

Getuigenissen

Lara VM - Oost-Vlaanderen

Als zwemster en jonge student vind ik het enorm handig dat ik me geen zorgen hoef te maken wanneer ik naar het zwembad stap en mijn bikinilijn of oksels zijn niet geschoren. Probleem opgelost!

Caroline Daems - Vlaams-Brabant

Heb mijn benen laten doen boven en onder. Ben echt tevreden over de ontharing. In het begin dacht ik dat het niet ging lukken maar uiteindelijk wel. Had wel al mijn sessies nodig. Heeft mijn leven echt gemakkelijker gemaakt.

Ann Van Elsen - Miss België 2002

De behandelingen waren veel minder pijnlijk dan ik verwachtte. De angst voor de pijn hield me altijd tegen om eraan te beginnen. Maar die angst was dus onterecht!

Ik voel me ontzettend vrij nu ik al enkele behandelingen achter de rug heb bij Parfumerie-Center te Sint Martens Latem. Het resultaat is verbluffend.

En mijn vakantie begon 's ochtends relax met een tasje koffie in plaats van onder de douche met een scheerbeurt. Zaaaalig! Ik heb maar van 1 ding spijt: dat ik dit niet veel eerder heb laten doen! Duizendmaal dank want nu voel ik me op en top vrouw! Op elke moment van de dag, zonder gêne.

Anja - Vlaams-Brabant

Heb mijn ontharingen (oksel + bikini) laten doen bij Cibelle in Huizingen. Ben hier zeer tevreden over, Mieke is een super madam waar je je onmiddellijk op je gemak bij voelt. Merci !!!

Christel P. - Vlaams-Brabant

Ik ben tot op heden heel tevreden over de behandelingen die ik gedaan heb. Oksels en bikini zijn al achter de rug, nu bezig met de onderbenen, zalig gewoon om geen haartjes meer te voelen en te zien !! Zeker een aanrader ! Els doet dit super en is heel sympathiek in het Babor instituut in Herne.

Vlaeymans Veerle - Antwerpen

Dit was de 4 keer nu alles weg zeer tevreden. Geen zorgen propere oksels zeer goede service bedankt team Esthe Face !!! Bedankt dat deze kans word aangeboden in uw salon !! Top

Maertens.m - Oost-Vlaanderen

Ik heb er toch wel een paar jaar over gedaan tot ik op een keer te horen kreeg\"je mag je ook wel eens scheren.....en je hebt een snor en een baard\" Mijn besluit stond vast...ik heb een eerste sessie achter de rug en ik ben zeker van plan om verder te doen

BV's aan het woord