Laserontharing.be

Getuigenissen

Christiane VEHENT - Oost-Vlaanderen

Op 15 november mijn 1ste behandeling gekregen voor mijn gelaat en al een mooi resultaat, kijk al uit naar volgende behandeling aanstaande woensdag !

Stefanie - Antwerpen

Vandaag een tiptop behandeling gekregen van Kathleen bij BABS te Putte. Zij was heel lief en vroeg meermaals of de behandeling niet te pijnlijk was. Ze deed haar werk heel nauwgezet en volledig. Ik had een heel goed gevoel bij haar. Bedankt!

Paulien Mathues - Winnares 'The Voice'

Enorm blij met het resultaat van de laserbehandeling aan mijn bikinilijn! De pijn is zeker iets waar je je niet door mag laten weerhouden, want het valt héél goed mee.

Maggy die me behandelde is een zeer aangename toffe madam waardoor het altijd een toffe uitstap naar Tervuren bij het schoonheidsinstituut Cocoon Wellness is! Met een zichtbare vermindering van de haartjes na elke beurt! :-)

Merci en vele muzikale groetjes, van Paulien Mathues

Claire - Antwerpen

Kei content!

Anne-leen - West-Vlaanderen

Hallo Allemaal, Ik heb heel lang getwijfeld om al dan niet voor permanante ontharing te kiezen. Nu ik 5 behandelingen (volledige benen) achter de rug heb, ben ik zoooo blij dat ik me maar 1x om de 2 weken moet scheren ipv 2 à 3 x per week! Ik had heel veel haargroei en ben er nu eindelijk bijna van verlost! Ook ingroeihaartjes zijn bijna volledig verleden tijd. De behandeling is niet pijnloos, maar Evelien, de verpleegkundige stelt me helemaal op mijn gemak, voor ik het weet is de Behandeling achter de rug. Bedankt!

Tessa Pauwels - West-Vlaanderen

vandaag opnieuw een behandeling achter de rugrnde 1e keer zag ik er erg tegen op maar werd al snel op mijn gemak gesteld door evelien de lasertherapeute heel vriendelijk en sociaal toffe gesprekken zo vergeet je al snel waarvoor je er bent.

Jessie - Oost-Vlaanderen

Niet veel woorden, gewoon superblij dat ik er ooit aan begon en zeker een aanrader

BV's aan het woord