Laserontharing.be

Getuigenissen

Lara VM - Oost-Vlaanderen

Als zwemster en jonge student vind ik het enorm handig dat ik me geen zorgen hoef te maken wanneer ik naar het zwembad stap en mijn bikinilijn of oksels zijn niet geschoren. Probleem opgelost!

Caroline Daems - Vlaams-Brabant

Heb mijn benen laten doen boven en onder. Ben echt tevreden over de ontharing. In het begin dacht ik dat het niet ging lukken maar uiteindelijk wel. Had wel al mijn sessies nodig. Heeft mijn leven echt gemakkelijker gemaakt.

Truus Druyts - Mediafigure

Bij de eerste behandeling had ik een beetje klamme handen, maar de uitleg die ik kreeg was erg duidelijk en coherent. Het feit dat de procedure wordt uitgevoerd door paramedisch personeel, vind ik zelf ook een absoluut pluspunt. Dat geeft toch meer vertrouwen.

Akkoord, het prikt wel even tijdens de behandeling en ik ben niet echt een held, maar de pijnlijke zones worden meteen voorzien van een zalfje. Niks onoverkomelijks dus.

Na een paar behandelingen heb ik echt al een mooi resultaat! Gave gladde huid, zonder ongewenste haartjes. Tijds- en geldbesparing op termijn. Met een gerust hart naar zwembad, naar de osteopaat, naar de dokter, naar een fotoshoot of sportclub … En net dat tikkeltje zelfzekerder op momenten dat je het goed kan gebruiken. Had ik dat eerder geweten.

Anja - Vlaams-Brabant

Heb mijn ontharingen (oksel + bikini) laten doen bij Cibelle in Huizingen. Ben hier zeer tevreden over, Mieke is een super madam waar je je onmiddellijk op je gemak bij voelt. Merci !!!

Christel P. - Vlaams-Brabant

Ik ben tot op heden heel tevreden over de behandelingen die ik gedaan heb. Oksels en bikini zijn al achter de rug, nu bezig met de onderbenen, zalig gewoon om geen haartjes meer te voelen en te zien !! Zeker een aanrader ! Els doet dit super en is heel sympathiek in het Babor instituut in Herne.

Vlaeymans Veerle - Antwerpen

Dit was de 4 keer nu alles weg zeer tevreden. Geen zorgen propere oksels zeer goede service bedankt team Esthe Face !!! Bedankt dat deze kans word aangeboden in uw salon !! Top

Maertens.m - Oost-Vlaanderen

Ik heb er toch wel een paar jaar over gedaan tot ik op een keer te horen kreeg\"je mag je ook wel eens scheren.....en je hebt een snor en een baard\" Mijn besluit stond vast...ik heb een eerste sessie achter de rug en ik ben zeker van plan om verder te doen

BV's aan het woord