Laserontharing.be

Getuigenissen

Heidi Schellaert - Oost-Vlaanderen

Nooit meer haar waar je het niet wíl! Beste investering ooit.

Lara VM - Oost-Vlaanderen

Als zwemster en jonge student vind ik het enorm handig dat ik me geen zorgen hoef te maken wanneer ik naar het zwembad stap en mijn bikinilijn of oksels zijn niet geschoren. Probleem opgelost!

Olga Zelenko - Mediafiguur

Mijn laserbehandeling is zeker goed aangeslagen. Het was bijna niet pijnlijk en ik zag het resultaat al binnen 10 dagen na de eerste behandeling. Heel belangrijk ook is dat ik professioneel advies en een ruime uitleg kreeg.

Ik heb nu twee behandelingen ondergaan en het resultaat is boven mijn verwachtingen. Ik ben 100% tevreden en ik denk dat ik dit veel eerder had moeten doen!

Caroline Daems - Vlaams-Brabant

Heb mijn benen laten doen boven en onder. Ben echt tevreden over de ontharing. In het begin dacht ik dat het niet ging lukken maar uiteindelijk wel. Had wel al mijn sessies nodig. Heeft mijn leven echt gemakkelijker gemaakt.

Anja - Vlaams-Brabant

Heb mijn ontharingen (oksel + bikini) laten doen bij Cibelle in Huizingen. Ben hier zeer tevreden over, Mieke is een super madam waar je je onmiddellijk op je gemak bij voelt. Merci !!!

Christel P. - Vlaams-Brabant

Ik ben tot op heden heel tevreden over de behandelingen die ik gedaan heb. Oksels en bikini zijn al achter de rug, nu bezig met de onderbenen, zalig gewoon om geen haartjes meer te voelen en te zien !! Zeker een aanrader ! Els doet dit super en is heel sympathiek in het Babor instituut in Herne.

Vlaeymans Veerle - Antwerpen

Dit was de 4 keer nu alles weg zeer tevreden. Geen zorgen propere oksels zeer goede service bedankt team Esthe Face !!! Bedankt dat deze kans word aangeboden in uw salon !! Top

BV's aan het woord