Laserontharing.be

Getuigenissen

Heidi Schellaert - Oost-Vlaanderen

Nooit meer haar waar je het niet wíl! Beste investering ooit.

Lara VM - Oost-Vlaanderen

Als zwemster en jonge student vind ik het enorm handig dat ik me geen zorgen hoef te maken wanneer ik naar het zwembad stap en mijn bikinilijn of oksels zijn niet geschoren. Probleem opgelost!

Céline Du Caju - Miss Belgian Beauty 2006

Een aantal jaren geleden liet ik mijn oksels een 5 tal keer behandelen met IPL maar de haartjes keerden terug. Met het oog op gladde oksels en geen stress meer ivm stoppels of vervelende haartjes waar ik mij zeker tijdens de zomermaanden aan ergerde. Je zag wel dat de haartjes minderden maar ze zijn nooit volledig weggebleven… Het resultaat was niet zoals verwacht.

Ik kwam in ‘Parfumerie Center Latem’ bij mij in de buurt waar Nathalie mij aansprak over het effectieve resultaat van paramedische organisatie laserontharing.be. Ik probeerde het, de behandeling is zo goed als pijnloos … en met resultaat deze keer. Enkele weken na de behandelingen vielen de haartjes uit en is er reeds na 1 behandeling een mooi resultaat! Nog enkele behandelingen en ik ben klaar voor de zomer.

Céline

Caroline Daems - Vlaams-Brabant

Heb mijn benen laten doen boven en onder. Ben echt tevreden over de ontharing. In het begin dacht ik dat het niet ging lukken maar uiteindelijk wel. Had wel al mijn sessies nodig. Heeft mijn leven echt gemakkelijker gemaakt.

Anja - Vlaams-Brabant

Heb mijn ontharingen (oksel + bikini) laten doen bij Cibelle in Huizingen. Ben hier zeer tevreden over, Mieke is een super madam waar je je onmiddellijk op je gemak bij voelt. Merci !!!

Christel P. - Vlaams-Brabant

Ik ben tot op heden heel tevreden over de behandelingen die ik gedaan heb. Oksels en bikini zijn al achter de rug, nu bezig met de onderbenen, zalig gewoon om geen haartjes meer te voelen en te zien !! Zeker een aanrader ! Els doet dit super en is heel sympathiek in het Babor instituut in Herne.

Vlaeymans Veerle - Antwerpen

Dit was de 4 keer nu alles weg zeer tevreden. Geen zorgen propere oksels zeer goede service bedankt team Esthe Face !!! Bedankt dat deze kans word aangeboden in uw salon !! Top

BV's aan het woord