Laserontharing.be

Getuigenissen

Heidi Schellaert - Oost-Vlaanderen

Nooit meer haar waar je het niet wíl! Beste investering ooit.

Lara VM - Oost-Vlaanderen

Als zwemster en jonge student vind ik het enorm handig dat ik me geen zorgen hoef te maken wanneer ik naar het zwembad stap en mijn bikinilijn of oksels zijn niet geschoren. Probleem opgelost!

Anissa Blondin - Miss World Belgium

Als kandidate Miss België 2014 heb ik de opportuniteit gekregen om een laserbehandeling te doen van mijn oksels. Zoals vele mensen had ik al veel gehoord over deze moderne laserbehandeling, maar had zelf nog niet de stap gezet.

Eerst werd het verloop van de procedure besproken. Na deze bespreking, voelde ik mij volledig in vertrouwen. De procedure werd zeer gedetailleerd uitgelegd en al mijn vragen werden beantwoord. Al na de eerste behandeling was het resultaat verbluffend.

De behandeling op zich verloopt heel vlotjes en is zo goed als pijnloos. Men voelt eigenlijk een lichte prikkeling. Ik werd van het begin van de behandeling meteen op mijn gemak gesteld. De persoon die mij behandelde was zeer sympathiek en voerde het gesprek zodanig dat ik werd afgeleid van heel het gebeuren.

Kortom: Een aanrader !!! Ik heb een echte hekel aan haartjes en dit is voor mij DE oplossing! Ik wil laserontharing alvast bedanken voor de doeltreffende behandeling en ik verheug mij op de volgende okselsbehandelingen!

Caroline Daems - Vlaams-Brabant

Heb mijn benen laten doen boven en onder. Ben echt tevreden over de ontharing. In het begin dacht ik dat het niet ging lukken maar uiteindelijk wel. Had wel al mijn sessies nodig. Heeft mijn leven echt gemakkelijker gemaakt.

Anja - Vlaams-Brabant

Heb mijn ontharingen (oksel + bikini) laten doen bij Cibelle in Huizingen. Ben hier zeer tevreden over, Mieke is een super madam waar je je onmiddellijk op je gemak bij voelt. Merci !!!

Christel P. - Vlaams-Brabant

Ik ben tot op heden heel tevreden over de behandelingen die ik gedaan heb. Oksels en bikini zijn al achter de rug, nu bezig met de onderbenen, zalig gewoon om geen haartjes meer te voelen en te zien !! Zeker een aanrader ! Els doet dit super en is heel sympathiek in het Babor instituut in Herne.

Vlaeymans Veerle - Antwerpen

Dit was de 4 keer nu alles weg zeer tevreden. Geen zorgen propere oksels zeer goede service bedankt team Esthe Face !!! Bedankt dat deze kans word aangeboden in uw salon !! Top

BV's aan het woord