Laserontharing.be

Getuigenissen

Claire - Antwerpen

Kei content!

Anne-leen - West-Vlaanderen

Hallo Allemaal, Ik heb heel lang getwijfeld om al dan niet voor permanante ontharing te kiezen. Nu ik 5 behandelingen (volledige benen) achter de rug heb, ben ik zoooo blij dat ik me maar 1x om de 2 weken moet scheren ipv 2 à 3 x per week! Ik had heel veel haargroei en ben er nu eindelijk bijna van verlost! Ook ingroeihaartjes zijn bijna volledig verleden tijd. De behandeling is niet pijnloos, maar Evelien, de verpleegkundige stelt me helemaal op mijn gemak, voor ik het weet is de Behandeling achter de rug. Bedankt!

Jill Peeters - Weervrouw voor VTM

Hoe vaak dat ik al gedacht heb: ‘had ik dit maar eerder laten doen’, dat is niet op één hand te tellen. Gisteren nog. Ik moest plots mijn weercollega vervangen, die ziek was. Zo plots, dat ik werkelijk alles moest laten vallen om nog tijdig op vtm te geraken. Op zo’n moment is er geen tijd meer om erover na te denken of mijn benen wel goed onthaard zijn…

Gelukkig zijn ze nu ‘gelaserd’, en kan ik op zo’n moment aantrekken wat de styliste die dag voorzien heeft. De laser-behandelingen zijn de eerste keer wat vervelend. Vooral omdat je dan gespannen bent, en je voorbereid bent op ‘pijn’. Maar eigenlijk voel je er hooguit wat prikjes van. En ook de professionele uitleg en begeleiding is erg geruststellend.

Tessa Pauwels - West-Vlaanderen

vandaag opnieuw een behandeling achter de rugrnde 1e keer zag ik er erg tegen op maar werd al snel op mijn gemak gesteld door evelien de lasertherapeute heel vriendelijk en sociaal toffe gesprekken zo vergeet je al snel waarvoor je er bent.

Jessie - Oost-Vlaanderen

Niet veel woorden, gewoon superblij dat ik er ooit aan begon en zeker een aanrader

Hilde - Limburg

Vandaag de derde behandeling gehad en al heel tevreden van het resultaat van de vorige behandelingen. Ook enorm blij met de verpleegkundige Inge die me helemaal op m'n gemak stelt, elke keer opnieuw. Ik ga graag terug!

Deluca - Limburg

Ik wil u en het team een hele gelukkige nieuwjaar toewensen. En vooral jullie bedanken om mij te helpen met het probleem van overtollige haar te verwijderen. Dus ik kijk al uit naar een haarloos jaar :-)

BV's aan het woord