Laserontharing.be

Getuigenissen

Jennifer Janssens - Antwerpen

Tweetal weken geleden heb ik mijn eerste ontharingssessie gehad aan de bikinilijn. Wat een positieve ervaring ! Ik heb lang getwijfeld om deze stap te zetten, uit angst voor pijn en schroom. Maar beide argumenten bleken ongegrond. Pijn komt hier niet aan te pas. Men werkt met een zeer professioneel apparaat, Light Sheer Desire van de nieuwste generatie, die de huid koelt vooraleer de laser in actie schiet. Hierdoor voel je enkel een lichte steek die zeer dragelijk is en absoluut niet pijnlijk. Ook de uren nadien had ik geen enkele onaangename gewaarwording. Schroom was ook niet nodig, daar er een zeer correcte verpleegster mij met de nodige discretie behandelde. Na zo een tien dagen vielen de haartjes uit. Met een prachtig resultaat tot gevolg. Een mooie gladde bikini lijn ! Heel blij, wat een effect nu al.rnIk kijk al uit naar mijn volgende sessie!

Eline - Antwerpen

Vandaag de tweede behandeling van de armen gehad en ik ben enorm tevreden! Al na de eerste keer zag ik een mooi resultaat en voelde ik me veel zelfzekerder. Ik heb inmiddels ook mijn benen, bikini en oksels laten laseren. Ik had nooit verwacht dat ik mijn scheermesje zou kunnen opbergen, maar laserontharing heeft dit eindelijk mogelijk gemaakt... Super content!

Saartje Vandendriessche - Mediafiguur

Tja teveel haar op je benen, het blijft een vrouwelijk pijnpunt. Ook ik heb er last van. Vroeger deed ik de overbodige haargroei weg met een epilady, maar dan begonnen mijn haartjes in mijn huid te groeien, en moest ik die er altijd uitpulken. Later scheerde ik mijn benen, maar mijn huid werd er zo droog van. En 2 dagen later priemden de haartjes er weer door. Veet vind ik echt een vies product, en om de 2 weken naar de schoonheidsspecialist lopen, daar heb ik de tijd niet voor.

Nee, ik moest er maar eens dringend werk van maken: Definitieve ontharing. Het is niet altijd iedereen meegegeven, maar ik kwam meteen bij de juiste mensen terecht: bij de organisatie www.laserontharing.be via het schoonheisdinstituut Essentielles te Berchem. De behandelingen verliepen erg vlot. Al na de eerste keer was het resultaat duidelijk zichtbaar. De vrij dikke zwarte haren, kwamen nog wel terug, maar een pak minder, en veel dunner. "Je zult de benen hebben van Claudia Schiffer", hoorde ik Frederic nog zeggen.

Ja dat zal wel, dacht ik tijdens mijn 2de behandeling. En warempel, na mijn 3de behandeling begon het er echt op te lijken. Benen zo glad als een paling, met hier en daar nog een klein dun haartje. En geloof me na de 5de behandeling was alles weg, pief poef paf en ze waren weg. Nu nog mijn bikini en ik ben helemaal tevreden.

Lisse Verlaek - Limburg

Vandaag weer tijd voor Laserbehandeling bij SarahJ in Bree door de super lieve Inge. Ze is enorm geduldig geweest met mij en is altijd even vriendelijk en lief!

Christiane VEHENT - Oost-Vlaanderen

Op 15 november mijn 1ste behandeling gekregen voor mijn gelaat en al een mooi resultaat, kijk al uit naar volgende behandeling aanstaande woensdag !

Stefanie - Antwerpen

Vandaag een tiptop behandeling gekregen van Kathleen bij BABS te Putte. Zij was heel lief en vroeg meermaals of de behandeling niet te pijnlijk was. Ze deed haar werk heel nauwgezet en volledig. Ik had een heel goed gevoel bij haar. Bedankt!

Claire - Antwerpen

Kei content!

BV's aan het woord