Laserontharing.be

Getuigenissen

Maertens.m - Oost-Vlaanderen

Ik heb er toch wel een paar jaar over gedaan tot ik op een keer te horen kreeg\"je mag je ook wel eens scheren.....en je hebt een snor en een baard\" Mijn besluit stond vast...ik heb een eerste sessie achter de rug en ik ben zeker van plan om verder te doen

Marlies - West-Vlaanderen

Ik ben super tevreden van deze laserontharing! Ik voel me lichamelijk veel beter, weg met de vervelende haartjes! Na het scheren had ik ook altijd last van ontstekingen en dat jeukte soms ook.. na 1 dag had je weeral stoppelkes :( nu is het een droom, voel me op mn gemak, bespaar tijd uit en durf nu trg in bikini rondlopen :) een aanrader voor iedereen! Na de bikini zal ik mn oksels nog laten herdoen en dan normaal mijn benen. Het is duur maar het is een investering voor mezelf! Ik raad het bij iedere vrouw aan en ondertussen al 2 vriendinnen ook gestart met de behandelingen. #eentevredenKlant

Noémie Happart - Miss België 2013

Als Miss België moet ik er steeds piekfijn uitzien. Mijn agenda staat bomvol met televisieopnames, fotoshoots en defilés.

Al na mijn eerste dag als Miss België ontdekte ik dat de pers soms genadeloos hard is en alles opmerkt. Was het nu een schaduw onder mijn oksels of niet? Feit blijft dat ongewenste haartjes niet leuk zijn! En vooral niet makkelijk om bij te houden in een drukke agenda. Wat was ik blij toen Laserontharing.be onze nieuwste partner werd! Blij dat ik eindelijk voorgoed van ongewenste haartjes verlost zou zijn en tegelijk ook tevreden dat ik de pers kan geruststellen.

Mijn eerste behandeling bij Parfuma in Antwerpen verliep perfect. Ik kreeg van Claire een professionele uitleg en kon haar ook een aantal vragen stellen. Ik hoorde namelijk van een aantal vriendinnen die een andere behandeling hadden ondergaan dat het heel pijnlijk was maar niets is minder waar!! Claire had gelijk! Ik voelde amper iets en als ik iets voelde was het een klein prikje, niets in vergelijking met een harsbehandeling of epileertoestel!! Mijn oksels en bikinilijn werden reeds behandeld, ik heb net een babyvelletje! Ik kijk al uit naar de volgende behandelingen. Voorgoed en pijnloos haar-vrij zijn! Dat wil elke vrouw toch, niet?

Dikke kus, Noémie, Miss België 2013

Margot Hallemans - Antwerpen

Ik ben 6 sessies bij Christine geweest voor ontharing van mijn oksels. Na 3 beurten voelde en zag ik al een verschil. De behandeling viel net in de zomer, dus moest me bijna twee maanden niet scheren. Heerlijk was dat! Christine was een zeer fijne madam die me tijdens de eerste sessie volledig heeft ingelicht over de werking en procedure. De sessies worden ook afgestemd op eventuele hormoonbehandelingen. Neem jij bijvoorbeeld hormoonanticonceptie, zijn er 1 of 2 extra sessies nodig, omdat onze beharing dan intenser wordt, net door de extra hormonen in ons lichaam. Heel die medische uitleg daarbij vond ik ook zeer interessant en leerrijk. Ik kan de laserontharing aan iedereen aanraden. Het doet niet zo’n pijn als ik had verwacht en de goede service en begeleiding hebben me aangenaam verrast!

Kristin - Antwerpen

Na jaren van twijfelen of ik eraan zou beginnen heb ik de knoop dan toch doorgehakt: Bedankt Kristien, efficiënt en pijnloos; zeer professioneel!

Sofie - Oost-Vlaanderen

Ik ga al een tijdje naar Instituut Apart in Oudenaarde voor mijn benen, oksels en bikinilijn te laten laseren. Els doet dit fantastisch! Ze gaat grondig te werk en is zeer sympathiek. Ik ben zeer tevreden! Ik vind laserontharing een aanrader, ik heb amper nog last van ongewenste haren.

Laurence - Oost-Vlaanderen

Net mijn zesde behandeling voor mijn oksels gehad bij Mieke in schoonheidsinstituut Manon in Merelbeke. Ik ben supertevreden met het resultaat: na vier weken niet scheren staan er nog maar enkele fijne haartjes! Zoals altijd supervriendelijke behandeling door Mieke. Echt een aanrader en de investering in jezelf meer dan waard. Niet twijfelen en gewoon doen!

BV's aan het woord