Laserontharing.be

Kies een Bekende Vlaming:

Joyce de Troch

Mediafiguur

We willen ons goed voelen. Elke dag opnieuw neemt dat tijd en energie in beslag. Wat dan met die haargroei op plaatsen waar we ‘t liever niet hebben? Het is toch belangrijk om er altijd verzorgd uit te zien. Een paar jaar geleden heb ik me laten behandelen door een IPL voor permanente ontharing. Men had mij goede resultaten beloofd. Helaas voldeed dit niet aan mijn verwachtingen.

Via mijn schoonheidsinstituut Ostara te Mol ben ik in contact gekomen met een organisatie die gespecialiseerd is in laser-ontharing. Waarom niet even informeren? Eerst werd ik hartelijk onthaald door een verpleegkundige die me een ruime uitleg gaf over het belang van de keuze van het toestel, het verloop van de behandelingen op korte en lange termijn, mogelijke risico’s en de gevolgen. Daarna stelde ze me voor om de behandeling te starten.

De behandeling verliep vlot. Je voelt het natuurlijk wel prikken maar een seconde erna is het ook gedaan. Daarna moest ik nog enkel wachten om te weten of het gelukt was. Ik heb nu 2 behandelingen ondergaan en de resultaten zijn overduidelijk. De meeste haartjes zijn uitgevallen en de huid is op die plaatsen al helemaal glad en gaaf. Aangezien ik licht van haar ben, vreesde ik voor de doeltreffendheid maar met de LightSheer diodelaser is dat blijkbaar geen probleem.

Ik word behandeld door paramedisch personeel wat me een veilig, professioneel en gerust gevoel geeft. Wat een tijdbesparing en comfort! Ik heb er echt geen spijt van.

Joyce De Troch

Deel deze getuigenis

Meer getuigenissen