Laserontharing.be

Kies een Bekende Vlaming:

Anissa Blondin

Miss World Belgium

Als kandidate Miss België 2014 heb ik de opportuniteit gekregen om een laserbehandeling te doen van mijn oksels. Zoals vele mensen had ik al veel gehoord over deze moderne laserbehandeling, maar had zelf nog niet de stap gezet.

Eerst werd het verloop van de procedure besproken. Na deze bespreking, voelde ik mij volledig in vertrouwen. De procedure werd zeer gedetailleerd uitgelegd en al mijn vragen werden beantwoord. Al na de eerste behandeling was het resultaat verbluffend.

De behandeling op zich verloopt heel vlotjes en is zo goed als pijnloos. Men voelt eigenlijk een lichte prikkeling. Ik werd van het begin van de behandeling meteen op mijn gemak gesteld. De persoon die mij behandelde was zeer sympathiek en voerde het gesprek zodanig dat ik werd afgeleid van heel het gebeuren.

Kortom: Een aanrader !!! Ik heb een echte hekel aan haartjes en dit is voor mij DE oplossing! Ik wil laserontharing alvast bedanken voor de doeltreffende behandeling en ik verheug mij op de volgende okselsbehandelingen!

Deel deze getuigenis

Meer getuigenissen