Laserontharing.be

Kies een Bekende Vlaming:

Noémie Happart

Miss België 2013

Als Miss België moet ik er steeds piekfijn uitzien. Mijn agenda staat bomvol met televisieopnames, fotoshoots en defilés.

Al na mijn eerste dag als Miss België ontdekte ik dat de pers soms genadeloos hard is en alles opmerkt. Was het nu een schaduw onder mijn oksels of niet? Feit blijft dat ongewenste haartjes niet leuk zijn! En vooral niet makkelijk om bij te houden in een drukke agenda. Wat was ik blij toen Laserontharing.be onze nieuwste partner werd! Blij dat ik eindelijk voorgoed van ongewenste haartjes verlost zou zijn en tegelijk ook tevreden dat ik de pers kan geruststellen.

Mijn eerste behandeling bij Parfuma in Antwerpen verliep perfect. Ik kreeg van Claire een professionele uitleg en kon haar ook een aantal vragen stellen. Ik hoorde namelijk van een aantal vriendinnen die een andere behandeling hadden ondergaan dat het heel pijnlijk was maar niets is minder waar!! Claire had gelijk! Ik voelde amper iets en als ik iets voelde was het een klein prikje, niets in vergelijking met een harsbehandeling of epileertoestel!! Mijn oksels en bikinilijn werden reeds behandeld, ik heb net een babyvelletje! Ik kijk al uit naar de volgende behandelingen. Voorgoed en pijnloos haar-vrij zijn! Dat wil elke vrouw toch, niet?

Dikke kus, Noémie, Miss België 2013

Deel deze getuigenis

Meer getuigenissen