Laserontharing.be

Ik heb rood haar, zal laserontharing werken bij mij?

door

Laserontharing maakt gebruik van het pigment dat in het haar aanwezig is (melanine). Er wordt een puls door het haartje gestuurd, en het pigment geleidt de hitte naar de haarwortel, die zo vernietigd wordt.
In rood haar is van nature zeer weinig pigment aanwezig. Laserontharing bij roodharigen is dus niet altijd even succesvol. Veel hangt af van je exacte haarkleur.

Afhankelijk van het type rode haren

Er zijn verschillende types roodharigen. Bruin-rode haren zijn wel te behandelen met een hoge intensiteit van laser. Blond-rode haren (zogenaamd ‘goud-rost’) is met een laser niet te behandelen, maar wel met elektrolyse (elektrisch ontharen).

Better safe than sorry

Sowieso werken we bij Laserontharing.be meestal met een proefsessie. Onze specialisten analyseren de huid en het haar, en geven je 100% objectieve informatie over het te verwachten resultaat. Is laserontharing niet de beste oplossing voor jou? Dan zeggen we dit ook gewoon.

Geen resultaat, geld terug!

In ieder geval is er de Laserontharing tevredenheidsgarantie. Als de haartjes niet uitvallen in de 10 dagen na de eerste behandeling, krijg je deze terugbetaald!