Laserontharing.be

Noémie Happart strikt LASERontharing.be

door

Noémie Happart strikt LASERontharing.be of was het nu omgekeerd? We laten het antwoord aan u over. In ieder geval zijn wij in extase om te mogen verkondigen dat de kersverse Miss België voor ons gekozen heeft. En pas op, niet alleen voor onze permanente ontharing! Ze wordt ook een volledig jaar de oogverblindende ambassadrice van onze schoonheidsinstituten!

Noémie Happart - Miss België 2013

De misverkiezingen bestaan al tientallen jaren maar dit jaar werd het een topeditie. Noémie Happart werd verkozen tot Miss België 2013! Veel woorden zijn hier niet bij nodig. Ze is een prachtverschijning. Wij hebben ook de kans gehad Noémie te ontmoeten en wij kunnen u verzekeren, ze heeft wel degelijk allemaal. De Beauty en de Brains! Haar spontane en goedlachse karakter maakt haar dan ook een top-Miss! Het was dan ook niet zo’n grote verrassing dat Noémie Happart tot miss verkozen werd maar voor haar duidelijk wel. Kijk zelf maar:

Pracht ambassadrice: Noémie Happart

Deze Luikse schone heeft ervoor gekozen, net zoals vele andere BV’s, om met ons in zee te gaan. Ze vertrouwt volledig op onze goede zorgen en legt haar uiterlijke présence volledig in onze handen. Het gebeurt niet elke dag dat we zo’n schone madam mogen verwelkomen bij LASERontharing. We zijn dan ook zeer trots dat Noémie Happart resoluut voor ons gekozen heeft. 

Noémie mag dan wel haar collega’s opvolgen, ze doet er toch nog een schepje bovenop. Ze zal namelijk het komende jaar een zeer begeerde rol vervullen. Miss België? Ja dat is een leuke titel maar wat dacht je van Ambassadrice van LASERontharing.be?! Wij zijn dan ook enorm verheugd dat Noémie Happart dit jaar de ambassadrice van laserontharing wil zijn. We konden deze gebeurtenis niet gewoon aan ons laten voorbijgaan. Om onze samenwerking te vieren was een voortreffelijk ontbijt zeker op zijn plaats! 

\"Noémie

Bekijk meer foto’s van het uitgebreide ontbijt met deze knappe dame in ons facebookalbum: Laserontharing strikt Miss Belgie

Bedankt Noémie, samen maken we er een prachtig Miss-jaar van!