Laserontharing.be

Heel het jaar door ontharen met laser

door

Goed nieuws: in principe kan je het hele jaar door starten met laserontharing. Je moet er alleen rekening mee houden dat de behandelde zones voor, tijdens en na elke behandelsessie zoveel mogelijk uit de directe zon moet blijven. Zes weken voor en twee na de behandeling ga je dus best niet liggen zonnen. Twee weken na de behandeling mag je voorzichtig weer met een gerust hart aan je kleurtje werken.

Populaire maanden

Daarom zijn de herfst, winter en lente populaire periodes voor laserontharing van de bikinilijn, benen en oksels. In de winter hoef je immers geen rekening te houden met een zonvrije periode. En als je bijvoorbeeld einde juni of juli je eerste sessie ondergaat, kan je in september de tweede behandeling inplannen.

Laserontharing in de zomer: kan het?

De zomer is de minst geschikte periode om te starten met laserontharing. Ten eerste moet je een tijdje uit de zon blijven, wat dan niet altijd makkelijk of leuk is. Ten tweede baseert de techniek voor laserontharing zich op het kleurverschil tussen het haar en de huid. Het ideale moment om met een behandeling te starten, is dus wanneer de huid zo bleek mogelijk is. Maar als je geen zware zonneklopper bent, is dit geen onoverkomelijk probleem. Vraag raad aan onze specialisten via de chatfunctie op de site, of maak een afspraak in één van de instituten voor meer info!