Laserontharing.be

Blog

Ik heb rood haar, zal laserontharing werken bij mij?

door

Laserontharing maakt gebruik van het pigment dat in het haar aanwezig is (melanine). Er wordt een puls door het haartje gestuurd, en het pigment geleidt de hitte naar de haarwortel, die zo vernietigd wordt.
In rood haar is van nature zeer weinig pigment aanwezig. Laserontharing bij roodharigen is dus niet altijd even succesvol. Veel hangt af van je exacte haarkleur.

Lees meer

Heel het jaar door ontharen met laser

door

Goed nieuws: in principe kan je het hele jaar door starten met laserontharing. Je moet er alleen rekening mee houden dat de behandelde zones voor, tijdens en na elke behandelsessie zoveel mogelijk uit de directe zon moet blijven. Zes weken voor en twee na de behandeling ga je dus best niet liggen zonnen. Twee weken na de behandeling mag je voorzichtig weer met een gerust hart aan je kleurtje werken.

Lees meer

Hoeveel behandelingen heb jij nodig?

door

Laserontharing gebeurt in verschillende sessies, met telkens een rustperiode tussen twee behandelingen. Het is namelijk zo dat een mens meer haarfollikels heeft dan er haartjes groeien. Op je bovenlip alleen al zijn er meer dan 300 haarfollikels per vierkante centimeter. Maar er staan geen 300 haren op (gelukkig maar!).
De laser kan alleen de haartjes vernietigen die op dat moment uit actieve follikels groeien. Maar door de hormoonhuishouding van het lichaam worden slapende haarfollikels geactiveerd, waaruit dus nieuwe haartjes groeien. Elke opeenvolgende lasersessie verwijdert die nieuwe haartjes.

Lees meer

Blond haar laseren: het kan!

door

Blondes have more fun! Maar niet altijd als het gaat om het verwijderen van ongewenste haartjes. Althans dat zou je denken als je op beautyfora gaat rondkijken. Hoe zit het nu? Werkt laserontharing ook bij blond haar of niet?

Lees meer

Noémie Happart strikt LASERontharing.be

door

Noémie Happart strikt LASERontharing.be of was het nu omgekeerd? We laten het antwoord aan u over. In ieder geval zijn wij in extase om te mogen verkondigen dat de kersverse Miss België voor ons gekozen heeft. En pas op, niet alleen voor onze permanente ontharing! Ze wordt ook een volledig jaar de oogverblindende ambassadrice van onze schoonheidsinstituten!

Lees meer

Kandidates Miss Oost- en West-Vlaanderen testen laserontharing

door

De kandidates van Miss Oost- en West-Vlaanderen mochten aan de lijve ondervinden wat laserontharing is.

Ex-Miss België en model Joke Van de Velde licht zelf ook graag toe welke voordelen laserontharing. Heb je trouwens al gemerkt dat haar oksels tijdens het 2BE programma "Expeditie Robinson" perfect glad blijven, ondanks het verbod om scheermesjes mee te nemen? Dat is een van de voordelen van permanente ontharing met de lasertechnologie van Laserontharing.be.

Bekijk onderstaande video en je ziet en hoort hoe ze laserontharing ervaren hebben.

 

Lees meer