Laserontharing.be

Getuigenissen

Anne-leen - West-Vlaanderen

Hallo Allemaal, Ik heb heel lang getwijfeld om al dan niet voor permanante ontharing te kiezen. Nu ik 5 behandelingen (volledige benen) achter de rug heb, ben ik zoooo blij dat ik me maar 1x om de 2 weken moet scheren ipv 2 à 3 x per week! Ik had heel veel haargroei en ben er nu eindelijk bijna van verlost! Ook ingroeihaartjes zijn bijna volledig verleden tijd. De behandeling is niet pijnloos, maar Evelien, de verpleegkundige stelt me helemaal op mijn gemak, voor ik het weet is de Behandeling achter de rug. Bedankt!

Tessa Pauwels - West-Vlaanderen

vandaag opnieuw een behandeling achter de rugrnde 1e keer zag ik er erg tegen op maar werd al snel op mijn gemak gesteld door evelien de lasertherapeute heel vriendelijk en sociaal toffe gesprekken zo vergeet je al snel waarvoor je er bent.

Saartje Vandendriessche - Mediafiguur

Tja teveel haar op je benen, het blijft een vrouwelijk pijnpunt. Ook ik heb er last van. Vroeger deed ik de overbodige haargroei weg met een epilady, maar dan begonnen mijn haartjes in mijn huid te groeien, en moest ik die er altijd uitpulken. Later scheerde ik mijn benen, maar mijn huid werd er zo droog van. En 2 dagen later priemden de haartjes er weer door. Veet vind ik echt een vies product, en om de 2 weken naar de schoonheidsspecialist lopen, daar heb ik de tijd niet voor.

Nee, ik moest er maar eens dringend werk van maken: Definitieve ontharing. Het is niet altijd iedereen meegegeven, maar ik kwam meteen bij de juiste mensen terecht: bij de organisatie www.laserontharing.be via het schoonheisdinstituut Essentielles te Berchem. De behandelingen verliepen erg vlot. Al na de eerste keer was het resultaat duidelijk zichtbaar. De vrij dikke zwarte haren, kwamen nog wel terug, maar een pak minder, en veel dunner. "Je zult de benen hebben van Claudia Schiffer", hoorde ik Frederic nog zeggen.

Ja dat zal wel, dacht ik tijdens mijn 2de behandeling. En warempel, na mijn 3de behandeling begon het er echt op te lijken. Benen zo glad als een paling, met hier en daar nog een klein dun haartje. En geloof me na de 5de behandeling was alles weg, pief poef paf en ze waren weg. Nu nog mijn bikini en ik ben helemaal tevreden.

Jessie - Oost-Vlaanderen

Niet veel woorden, gewoon superblij dat ik er ooit aan begon en zeker een aanrader

Hilde - Limburg

Vandaag de derde behandeling gehad en al heel tevreden van het resultaat van de vorige behandelingen. Ook enorm blij met de verpleegkundige Inge die me helemaal op m'n gemak stelt, elke keer opnieuw. Ik ga graag terug!

Deluca - Limburg

Ik wil u en het team een hele gelukkige nieuwjaar toewensen. En vooral jullie bedanken om mij te helpen met het probleem van overtollige haar te verwijderen. Dus ik kijk al uit naar een haarloos jaar :-)

Céline - Vlaams-Brabant

Héél tevreden van Santé Magic in Leuven! Enorm opgelucht dat ik de stap heb gezet. Ik werd heel erg op mijn gemak gesteld, alles werd rustig en stap voor stap uitgelegd. SUPER!!! Dank je wel An-Sofie!

BV's aan het woord